VKLA 16. Vereins Service Cup U13 Munderkingen

 

16. VEREINS SERVICE CUP U13 MUNDERKINGEN

2013. január 12. – 13.

Eddigi sikeres szerepléseink miatt, ismét meghívást kaptunk a németországi Munderkingenben rendezett teremtornára, melyet évről-évre az U13-as korosztálynak szerveznek. A hagyományoknak megfelelő erősségű nemzetközi futball seregszemle jött létre idén is, 12 ország 30 csapata nevezett az eseményre. A 2000-es születésű fiúkból álló csapatunk erősségét ismerve joggal bíztunk a minél jobb szereplésben, igaz, egy ilyen rapid versenyen, - ahol a csoportmeccseken egyszer 9 perc, azután egyszer 10 perc a játékidő - nehéz jóslásokba bocsátkozni, hiszen bármi megtörténhet, akárcsak az ellenkezője.. :-)

A sorsolásnál a D jelű hatosba kerültünk, és az első játéknapon a helyi Dettingen gárdáját magabiztosan múltuk felül, majd az AC Fiorentina B csapatát még simábban. Ezután a markáns FC Luzernnel remiztünk, végül a rendező Munderkingen egyes csapata is fejet hajtott előttünk. A második játéknapon még egy csoportmeccs várt csapatunkra, ahol az Eintracht Frankfurt U12-es csapata ellen döntetlent értünk el, így a hármas holtversenyt a gólkülönbség döntötte el, aminek következtében a Luzern, és az E. Frankfurt mögött, a harmadik pozícióból léptünk tovább a 16 közé.

Csoportmérkőzések eredményei:

VKLA – Dettingen   5 – 2    Gól: Bencze 2, Szabó, Csalár, Módly

VKLA – AC Fiorentina B   4 – 0    Gól: Szabó, Bach, Feka, Radnó

VKLA – FC Luzern   2 – 2    Gól: Bencze, Szabó

VKLA – Munderkingen I   5 – 2    Gól: Feka 2, Bencze, Szabó, Bach

VKLA – E.Frankfurt U12   3 – 3    Gól: Bencze, Bach, Szabó

A második csoportkörben kiegyensúlyozott mezőnybe kerültünk, ahol először a szlovén Maribort minimális különbséggel gyűrtük le, ezután a Mainz ellen élvezetes meccsen Bencze utolsó másodpercben lőtt góljával ( aminek még lesz érdekes vonatkozása a későbbiekben ) döntetlent játszottunk, majd hátrányból fordítva a Fiorentina A csapatát is megadásra késztettük.

Középdöntő eredményei:

VKLA – Maribor   1 – 0    Gól: Szabó

VKLA – Mainz   3 – 3    Gól: Radnó, Szabó, Bencze

VKLA – AC Fiorentina A   2 – 1    Gól: Csongvai 2

                 

A legjobb négy közé jutásért a VfB Stuttgart ellen mérkőztünk, és remek játékot produkálva egy gólos győzelmet arattunk, teljesen megérdemelten. Megjegyzendő, hogy Szabó szépségdíjas, igazi kispályás, palánkos gólt szerzett, melyre joggal csettintettek a nézők is. Az elődöntőben újra mainzi sportbarátainkkal találkoztunk. Kiegyenlített volt a játék, vezetést szereztek a németek, majd letámadásunknak köszönhetően egy orbitális kapushiba után egyenlítettünk, ám akárcsak az első találkozásunkkor, most is esett egy gól másodpercekkel a vége előtt, ezt azonban a Mainz szerezte, így ők jutottak a fináléba. nekünk maradt a 3. helyért rendezett mérkőzés, de a nagyon erős E.Fankfurttal nem bírtunk, így a negyedik helyen zárt U13-as csapatunk.

Negyeddöntő: VKLA – VfB Stuttgart   2 – 1    Gól: Szabó, Feka

Elődöntő: VKLA – Mainz   1 – 2    Gól: öngól

3. helyért: VKLA – E. Frankfurt   1 – 2    Gól: Feka

Döntő: Schalke 04 – Mainz   3 – 0

A torna végeredménye: 1. Schalke 04, 2. FSV Mainz 05, 3. Eintracht Frankfurt U13, 4. VASAS KUBALA AKADÉMIA, 5. AS Trencin ( szlovák ), VfB Stuttgart, FC Bayern München, Millwall FC ( angol ).

Rendkívül erős mezőnyben, nagy csapatokat megelőzve, remek teljesítményt nyújtottak a Kubalás fiúk, a korábbi évekhez hasonlóan játékukkal elismerést váltottak ki edzőkből, ellenfelekből, és a nézőkből. A csapat minden tagja dicséretet érdemel, hiszen igazi csapatként működtek együtt. A keret: Bach Botond, Banka Gábor, Bánfalvi Dániel, Bencze Márk, Besze Hunor, Csalár Ákos, Csongvai Áron, Feka Márk, Módly Márk, Radnó Gergely, Szabó Levente, Temesvári Attila.

Ezúton is köszönetet mondunk Gáncsos Orsolyának, aki tolmácsként segítségére volt küldöttségünknek, és Szabó Bálintnak, aki Németországban élve már évek óta figyelemmel kíséri, és segíti ott tartózkodásunkat!

Hajrá, Vasas Kubala!

2013.01.15. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu