U12 2017-ben is nagy sikert aratott a Vasas-Football Factor Kupa

Február végén került megrendezésre az immáron hagyományosan, a téli szezonban nagy sikert arató Vasas - Football Factor Kupa, melyen határon túli és hazai csapatok egyaránt képviseltették magukat. Az U12-es korosztálynak kiírt nemzetközi teremlabdarúgó esemény - a Fáy utcai létesítmények átépítése okán - idén az Angyalföldi Sportcsarnokban volt megtartva. A kiemelkedő esemény névadó szponzora most is a Football Factor volt.

A tornán garantáltan jól érezhették magukat játékosok, edzők, szurkolók egyaránt, hiszen a hangulat fantasztikus volt. A csarnok megtelt a két nap alatt, a szurkolás pedig példaértékű volt. A labdarúgás népszerűsítése mellett a torna nagyszerű alkalom volt a hazai és nemzetközi sportkapcsolatok ápolására, ugyanakkor kiemelkedő versenyeztetési lehetőség is a téli időszakban.

A meghívott 16 csapat előzetes sorsolás útján 4 csoportba került, a végeredmény pedig a következő volt:

16. helyen zárt Kassa csapata, Dunaszerdahely 15. helyezett lett, a 14. helyen a Vasas Kubala Akadémia alközponti válogatott együttese végzett. Kecskemét 13., a Kelet szlovák válogatott 12., a Vasas Kubala Akadémia pasaréti csapata 11., míg Szeged együttese a 10. lett. 9. helyen végzett az Inter Bratislava, 8. helyezett lett az UTE, 7. helyen zárt az MTK, 6. pedig a Videoton csapata lett. A tornán az 5. helyet a Puskás Akadémia szerezte meg, 4. helyen végzett a Ferencváros, bronzérmet szerzett a DVSC, ezüstérmes lett a Vasas Kubala Akadémia Fáy utcai csapata, a Bp.Honvéd együttese pedig aranyérmes lett a 2017-es Vasas - Football Factor Kupán.

A torna gólkirálya a Bp. Honvéd csapatából Tóth Alex lett, a legjobb kapus díját Akadémiánk tehetséges hálóőre, Bánfalvi Gergő kapta meg, míg az esemény legjobb játékosa szintén Akadémiánkról Czakó Bálint lett.

Az esemény végét díjátadó ceremónia zárta, melynek fényét meghívott díszvendégeink emelték. Kérfalusi Attila, a Hungast ügyvezető igazgatója, Barczi Róbert, az MLSZ versenyigazgatója, Rabatin József, Akadémiánk tulajdonosi körének tagja, valamint Szélesi Ágnes, a Football Factor cégvezetője mellett Szentendrei Tibor, a Vasas Kubala Akadémia Mozgássérültek Integrációjának Programjának vezetője, Ihász Kálmán olimpiai bajnok Vasas legenda, Raduly József magyar bajnok, Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó és Czeizler György, a Vasas család támogatója adták át a díjakat, valamint akasztották dobogósaink nyakába az érmeket.

Gratulálunk az összes résztvevő csapatnak, játékosnak, díjazottnak! A meghívott csapatoknak köszönjük a részvételt, a szülőknek, hogy egy újabb hétvégét áldoztak a futballra, a Football Factornak a támogatás mellett a nagyvonalú díjakat, a szervezőknek és a stábnak pedig köszönjük, hogy 10. alkalommal is ilyen színvonalas rendezvényt sikerült összehozniuk! Jövőre találkozunk!

2017.02.28. 12:28

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu