VKLA 3. forduló: három győzelem, egy döntetlen, két vereség

U14

2013.09.01., vasárnap 10:00

Videoton-Vasas Kubala Akadémia 2-3 (2-2)

VKLA: Bánfalvi D. - Szabó B., Czibulya R., Temesvári A., Bodnár M. – Banka G., Módly M., Kovácsréti M. - Feka M., Bencze M., Szirmai B.

Csere: Csongvai Á. – Szabó B. helyett, Váradi M. – Módly M. helyett a szünetben, Fialovszky M. – Feka M. helyett a 46. percben, Radnó G. – Bodnár M. helyett az 53. percben, Csalár Á. – Banka G. helyett az 57. percben, Hámori Á. – Szirmai B. helyett az 58. percben, Dankó M. – Kovácsréti M. helyett a 69. percben

Gól: Bencze M.(26’,40’), Hámori Á. (73’)

Harmati Tamás, vezetőedző: szeptember első napján Fehérvárra utaztunk, ahol egy igazi rangadóra várt bennünket a Videoton korosztályos csapata, amely idáig minden mérkőzését megnyerte a bajnokságban. Nem kezdtük jól a találkozót, nehezen tudtunk alkalmazkodni a körülményekhez és a minden szempontból erős ellenfélhez, amely nagyon agilisan kezdett. Helyzetünket nem segítette a sok technikai hiba és a körülményes megoldások sem, de dicséret illeti a fiúkat, hogy mindig vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe a hozzáállásunknak köszönhetően. A 26. percben egy jó letámadás után az ellenfél kapusa rossz helyre szabadított fel, amit Feka Márk szedett össze és nagyszerű meglátását és helyzetfelismerését Bencze Márk váltotta gólra, ellentmondást nem tűrően (1-1). A későbbiekben is nekünk kellett kapaszkodnunk, de újra sikerült. A félidő lefújása előtt egy szabadrúgás után Temesvári Attila kérte el a labdát és nagyszerűen hozta játékba Feka Márkot, aki a második gólpasszát adta, a második gólját szerző Bencze Márknak (2-2). A félidőben átbeszéltük a problémákat, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a srácok egy teljesen más félidőt tudtak produkálni. Sokkal többet birtokoltuk a labdát, ráadásul már többnyire az ellenfél térfelén, és jóval több veszélyt jelentettünk a Vidi kapujára, mint az első játékrészben. Abszolút benne volt a játékunkban a győztes, 3. gólunk, de erre egészen a 73. percig kellett várni, ekkor egy nagyon határozott letámadást követően, Hámori Ákos lőtte ki a jobb alsót (2-3). A továbbiakban már nem változott az eredmény, így mi örülhettünk jobban a mérkőzés végén. Összességében a gyengébb első félidő ellenére, nagyon sok pozitívummal szolgált a mérkőzés. Kétszer is vissza tudtunk jönni vesztes helyzetből, ráadásul a héten vett anyag segítségével szereztük az első és a győztes gólt is, továbbá annak is örültem, hogy a cserejátékosok mindegyike pluszt tudott vinni a játékba. Természetesen voltak hibák és gyengébben sikerült dolgok is, ezeken javítanunk kell. Jó mérkőzés volt. Gratulálok minden pályára lépő játékosomnak.

Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

 

U15

Videoton FC- Vasas Kubala Akadémia 0-9 (0-5)

Székesfehérvár, Sóstói sportcetrum, műfüves pálya 2013.09.01. 10:00 óra

Összeállítás: Fodor - Papp, Kiss, Bálint, Csibra , - Kovács, Rákos,Szegedi –Farkas, Szabó, Gál

Csere: György, Rabatin, Bagosi, Garai, Molnár

Gól: Gál 3, Farkas, Szabó, Rabatin, Szegedi, Papp, Csibra

Komódi László, vezetőedző: Gratulálok a csapatnak. Élvezettel és kellő motivációval futballoztak a srácok. Voltak hibáink, amiket ki kell majd javítani, de jó látni, hogy csapat jó formában kezdte a bajnoki szezont, és hogy ilyen sok gólt tudtunk szerezni három forduló alatt. Önbizalom kell a folytatáshoz, de nem szabad elszállni és tovább kell dolgozni figyelemmel és alázattal az edzéseken.

Hajrá Vasas Kubala!

 

U16

Vasas - III. ker. TTVE 1-2 (1-1)

Összeállítás:
Lőrincz-Durso, Bagi, Halász, Szász-Bakó, Micsinai, Pataki-Danyis, Pápai, Horváth

Csere: Bagi-Egyed, Danyis-Erdélyi a szünetben, Horváth - Borvető  58', Szász – Junghausz  65',

Borvető - Gulyás  80'

Gól: Pataki  28'.

Vezetőedző: Répási László

Ez volt az a mérkőzés, amit jobb lett volna nem megélni, átélni, de sajnos ezek is hozzátartóznak a gyerekek sporttal kapcsolatos "tanulási folyamatához". Azt is el kell mondani, hogy ennek a sportnak is vannak olyan alapszabályai, amik sajnos az esetek nagytöbbségében beigazolódnak. Arra gondolok, hogy azok a helyzetek, amik nem 100, hanem 1000%-os ziccerek, azokat be kell rúgni, ha ezek a lehetőségek, helyzetek kimaradnak, akkor a futballszabályok tuti, hogy visszaütnek és az ellenfél egyetlen támadása gólt eredményez. A mérkőzésről elmondható, hogy sokszor és szépen alakítottuk ki a helyzeteket, de ugyan így ki is hagytuk mind a tízet. Ez a szám nagyon magas és elgondolkodtató, hogy mik azok a problémák, okok, amik miatt ilyen nagy százalékban hibázunk ezekben az óriási gólszerzési lehetőségekben. A mezőnyjátékunk az előző heti teljesítményünkhöz képes jobb volt, de most a három pont nem a mienk lett. Remélem, minél előbb megoldjuk ezeket a problémákat és százalékosan javítjuk a helyzetkihasználásunkat, ha ez sikerül, akkor mienk lesz a megérdemelt siker és az érte járó három pont. Ezen dolgozunk a következő hetekben.

Hajrá Vasas Kubala

 

U17

Győr – Vasas Kubala Akadémia 2-2 (1-2)

Győr, ETO Park, műfüves pálya, 2013.08.31., 10:00 óra

Összeállítás: Major B. – Tóth O., Toberny, Beschenbacher, Tóth Zs. – Radics, Major M., Balogh – Nagy, Tímár, Tajti.

Csere: Orbán – Tajti helyett, Oláh – Nagy helyett a 72. percben, Kerék – Tóth Zs. helyett a 82. percben és Fazekas – Beschenbacher helyett a 85. percben. Paulovicz (kapus).

Gól: Balogh László a 6. percben és Nagy Richárd a 35. percben.

Tóth Csaba, vezetőedző:

Az első perctől kezdve a letámadó hazaiak ellen bátran felvállaltuk a játékunkat, így a labdakihozatalaink többségben jól sikerültek. Az egyik visszatámadásunkból szereztük meg a vezetést. Balogh Laci agilis labdaszerzése után a kapussal került szembe és nem hibázott (0-1). A gyorsan szerzett gól nem változtatott a játék képén továbbra is mi domináltunk és a helyzetek is megvoltak. A közép harmadba érve Radics Zsolt és Balogh László kombinatív játékának köszönhetően sok passzal birtokoltuk a labdát az ellenfél térfelén. A védekezésünk fegyelmezett és agresszív volt, jól kontrolláltuk a területeket a jó képességű győri támadókkal szemben. Egy Radics Zsolti szögletet követően Nagy Ricsi fejelt a kapuba (0-2). A vezetés benne volt a mérkőzésben. Balogh Laci kétszer is előkészítő szerepkörben tündökölt, előbb Nagy Ricsit, majd Tímár Gergőt hozta helyzetbe, de mindkétszer a hálóőr nyerte meg a párharcot. Ahelyett, hogy három góllal vezettünk volna a félidőben, a lefújás előtt egy leadott lövés a bal alsónkba landolt (1-2). Rosszkor jött a kapott gól, mert egyből szünet következett. A motivált, agresszív és jó játékot mutató első félidőt követően gyengébbek voltunk minden poszton. Ennek következtében a szünet után röviddel egy kapitális hiba következtében kiegyenlítettek a hazaiak (2-2). A visszaesés okai érthetetlenek. Az ellenfél még nagyobb offenzívába kapcsolt és mindent elkövetve támadott. Egyszerűen célirányosan egyből a védő harmadunkba küldték a játékszert, mi pedig a kontra lehetőségeinket technikai hibák miatt nem tudtuk véghezvinni. Néhány lehetőség és egy kapufát követően az ellenfél elfáradt és inkább a sok mezőnyjáték jellemezte a találkozót. A támadó szekcióba csereként beálló játékosok nem tudtak igazán frissítést adni a csapatnak. Nekünk az a bizonytalan húsz percet követően a későbbiekben adódtak helyzeteink. Először egy oldalszabadrúgás után Nagy Ricsi fejese volt veszélyes, majd szögletből Fazekas Márk is fejjel veszélyeztetett. Később Balogh Laci labdájával Oláh Raymundnak volt gólszerzési lehetősége. A mindkét oldalon kimaradt helyzetek után megmaradt a végeredmény az olykor kemény csatában. Összességében a nagyon jó első félidőt követően egy gyengébb időszak követet, és a hajrára már nem tudtunk megújulni. Az első félidőben sajnos az ellenfél kapuja előtt a rosszul kivitelezett végrehajtásunk és a saját kapunk előtti könnyelműségünk megbosszulta magát és két pontot hagytunk a tavalyi bajnok otthonában. A bravúr így nem sikerült és még várat magára. Gratulálok a csapatnak, de a mérkőzés után sajnálhattuk az elszalasztott győzelmet.

 

U18

2013.08.31. Fáy utca, 11:00

Vasas Kubala Akadémia - III. Kerület 2-0 (0-0)

Összeállítás: Győr - Dinka, Hesz, Orosz, Kubicza - Nagy, Forgács, Fischer - Spiegelhalter, Szilágyi, Vogel

Csere: Forgács h. Somogyvári (53.p.), Fischer h. Weiland (53.p.), Dinka h. Rabatin (53.p.)

Gól: Vogel, Weiland

Domján Norbert, vezetőedző:

Sajnos kevés pozitívumot hozott a mérkőzés, a győzelmen és a megszerzett 3 ponton kívül, csak egyéni villanásokat és a védelem stabilitását lehet kiemelni. Rengeteg hibával és sok pontatlan passzal játszottuk le a 90 percet. A labdakihozatalaink lassúak voltak, az ellenfél térfelén pedig nem tudtuk megismételni a múlt heti szép és ötletes kombinatív játékunkat. Labdabirtoklásban még így is a vendégek fölé kerekedtünk, a vezetést viszont nem tudtuk megszerezni az első játékrészben. A szünetben volt egy kis "fejmosás", de már nehéz volt a játékosaimnak az "igazi hőfokon" égni. A mérkőzés 55. percében sikerült megszereznünk a vezető találatot. Vogel Márk gyönyörű cselsorozat végén, higgadtan passzolta el a játékszert a kimozduló vendég portás mellett (1-0). Miután már a második játékrész elején pályára lépett mindhárom tartalék játékosunk, Nagy Leventének sajnos - sérülés miatt - bicegve kellett lejátszani az utolsó 25 percet. A 83. percben Szilágyi Máté önzetlen passza után, Weiland Maximilián találatával sikerült bebiztosítanunk a győzelmet (2-0). A jövőben mindenképp gyorsabb és pontosabb játékot várok a csapattól, de győzelemhez természetesen gratulálok a srácoknak!

 

U21

Győri ETO - Vasas Kubala Akadémia 3-0 (2-0)

ETO park, füves edzőpálya - 2013.08.31.

Összeállítás: Németh M. – Tóth Cs., Túri D., Kis B., Marcsek Á. – Nagyházi D, Berecz Zs., Gálfi L. – Zoltay M., Ádám M., Oláh L.

Csere: Túri D. helyett Rőthy M., Zoltay M. helyett Dorogi R., Oláh L. helyett Simon M.

Gól:-

Vezetőedző: Késedi Gábor

Késedi Gábor, vezetőedző:

Nagyszerű kezdés. Már a 2. percben 1000%-os helyzetünk volt, amit sajnos nem tudtunk értékesíteni. Utána is jól folytattuk a meccset. De, ahogy szinte most már mindig, most is mi kaptunk gólt. Egy támadásban flegmán lejátszott 2-1 elleni helyzetet kontrázott meg az ellenfél sikeresen. A védőzónánkban még csak ellenállni sem tudtunk az ellenfélnek, aminek köszönhetően bátran átlövést kezdeményezhetett a győri játékos. A lövés a bal alsó sarokban kötött ki. Tovább próbálkoztunk, de egyszerűen nem működött a védekezése a csapatnak, már a támadóinktól kezdve. A középső zónában próbáltunk hatékonyak lenni védekezésben, de ez sehogy sem működött. Az ellenfél belsővédői szabadon tudtak belépni a játékba és folyamatosan létszámfölényt generáltak a középpályán. Képtelenek voltunk ezt levédekezni. Nagyon nagy helyzet nem alakult ki a kapunk előtt, de nem tudtuk kontrolálni az ellenfél támadásait. Mi is sokszor felértünk a kapu elé, de a vége sehogy sem stimmelt az akcióknak. Lüktetett a mérkőzés. Egy újabb győri akció már sikeresen végződött. Az ellenfél támadójára még lövőhelyzetben sem lépett ki senki, így Ő szabadon szétrúghatta, immár másodszor a kapunk bal alsó sarkát. Jól reagáltunk és több veszélyes támadást vittünk végig. Ebből az egyik egy bűntetőt eredményezett. A félidő vége előtt ez kiváló lehetőség volt, hogy rátapadjunk a hazaiakra. Sajnos a bűntető is kimaradt. A második félidőben határozottan feltoltuk a védekezést. Mindent egy lapra feltéve nekimentünk a hazaiaknak, nem nagyon maradt sajnos más választás. Sokkal több hibára kényszerítettük Őket és sokkal több labdát sikerült szereznünk, elég távol a kapunktól. A hazaiak ekkor főleg kontrákra rendezkedtek be, de ez érthető volt a kétgólos előny birtokában. Egy nagyon rossz technikai megmozdulás után ismét kontrázott a hazai csapat, sajnos a kontrát egy egyéni baki után nem tudtuk megállítani, így kaptunk egy újabb gólt. Ekkora hátrányban teljes sebességre kapcsolt mindenki. Emberfeletti iramot produkált a csapat a cserejátékosok beállítása után. Ziccereket dolgoztunk ki, volt, hogy ketten vittük a kapusra a labdát, kapufát rúgtunk, távoli lövésekkel riogattuk az ellenfelet, belerúgtuk a kapusba 10 méterről stb. Folyamatos nyomás alatt tartottuk a hazaiakat. Két nagyon veszélyes kontra megint végigszaladt a csapaton, de ekkor már annyira nyíltak voltunk, hogy ez nem volt meglepő. Semmi sem sikerült a hátralévő időben, így sem az egyenlítés, sem az eredmény kozmetikázása nem jött össze. Súlyos egyéni hibákat vétettünk most már nem először. Védekezésben messze elmaradtunk a várttól és a támadásban is pontatlanok voltunk az utolsó mozzanatoknál. Ennek megfelelően az eredmény sajnos nem lehetett más. Nem tudom most már azt ideírni, hogy semmi gond fiúk. Igenis van gond és erre reagálnunk kell.

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

 

 

2013.08.31. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 PMFC 24 18 4 2 58
  2 MOL VIDI FC 24 18 2 4 56
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 17 4 3 55
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 24 17 2 5 53
  5 UTE 24 14 1 9 43
  6 ZTE AKADÉMIA 24 11 6 7 39
  7 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 24 11 2 11 35
  8 PAKSI FC 24 9 6 9 33
  9 ÚFC 24 9 4 11 31
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 9 3 12 30
  11 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 8 2 14 26
  12 GYIRMÓT SE GYŐR 24 7 3 14 24
  13 SZOLNOKI MÁV UP. FC 24 7 2 15 23
  14 BUDAI FUTBALL CLUB 24 5 5 14 20
  15 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 5 1 18 16
  16 SZEKSZÁRDI UFC 24 1 5 18 8
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 15 7 2 52
  2 UTE 24 16 3 5 51
  3 MOL VIDI FC 24 15 5 4 50
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 24 14 7 3 49
  5 PAKSI FC 24 12 5 7 41
  6 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 11 4 9 37
  7 ZTE AKADÉMIA 24 10 7 7 37
  8 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 10 7 7 37
  9 ÚFC 24 9 7 8 34
  10 SZOLNOKI MÁV UP. FC 24 9 6 9 33
  11 PMFC 24 9 5 10 32
  12 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 5 8 11 23
  13 GYIRMÓT SE GYŐR 24 6 4 14 22
  14 BUDAI FUTBALL CLUB 24 5 3 16 18
  15 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 24 4 4 16 16
  16 SZEKSZÁRDI UFC 24 0 2 22 2
 •   M GY D V P
  1 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 20 2 2 62
  2 MOL VIDI FC 24 16 1 7 49
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 14 2 8 44
  4 UTE 24 13 5 6 44
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 24 13 3 8 42
  6 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 24 11 4 9 37
  7 BUDAI FUTBALL CLUB 24 10 6 8 36
  8 PMFC 24 10 4 10 34
  9 GYIRMÓT SE GYŐR 24 10 4 10 34
  10 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 9 6 9 33
  11 ÚFC 24 9 6 9 33
  12 PAKSI FC 24 9 5 10 32
  13 ZTE AKADÉMIA 24 8 6 10 30
  14 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 6 3 15 21
  15 SZOLNOKI MÁV UP. FC 24 3 0 21 9
  16 SZEKSZÁRDI UFC 24 1 3 20 6
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 24 20 3 1 63
  2 HONVÉD-MFA 24 16 5 3 53
  3 MTK BUDAPEST 22 14 5 3 47
  4 FERENCVÁROSI TC 24 13 5 6 44
  5 MOL VIDI FC 24 12 5 7 41
  6 DVSC-DLA 24 10 5 9 35
  7 ETO FC GYŐR 23 8 8 7 32
  8 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 23 9 4 10 31
  9 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 8 7 9 31
  10 DVTK 23 8 3 12 27
  11 UTE 24 8 3 13 27
  12 VASAS KUBALA AKADÉMIA 24 7 4 13 25
  13 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 24 7 3 14 24
  14 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 6 1 17 19
  15 PMFC 23 5 3 15 18
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 4 4 16 16
 •   M GY D V P
  1 HONVÉD-MFA 23 18 2 3 56
  2 VASAS KUBALA AKADÉMIA 23 16 3 4 51
  3 PUSKÁS AKADÉMIA FC 23 15 4 4 49
  4 DVSC-DLA 24 14 4 6 46
  5 FERENCVÁROSI TC 23 13 4 6 43
  6 MTK BUDAPEST 22 12 4 6 40
  7 DVTK 24 12 1 11 37
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 24 11 3 10 36
  9 ETO FC GYŐR 22 9 2 11 29
  10 UTE 24 7 3 14 24
  11 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 24 7 2 15 23
  12 MOL VIDI FC 24 6 5 13 23
  13 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 23 5 6 12 21
  14 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 24 6 2 16 20
  15 PMFC 23 5 4 14 19
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 24 5 3 16 18
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 18 1 0 55
  2 FERENCVÁROSI TC 19 15 1 3 46
  3 BUDAÖRS 19 14 2 3 44
  4 DUNAHARASZTI MTK 19 11 2 6 35
  5 SOROKSÁR SPORT CLUB 19 8 4 7 28
  6 VIADUKT SE BIATORBÁGY 19 8 1 10 25
  7 KELEN SC 19 7 4 8 25
  8 REAC SPORTISKOLA SE 19 7 3 9 24
  9 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 19 4 3 12 15
  10 BVSC-ZUGLÓ 19 4 3 12 15
  11 UTE 19 2 4 13 10
  12 DOROGI FC 19 2 0 17 6
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 19 16 3 0 50
  2 UTE 19 14 1 4 43
  3 KELEN SC 19 12 3 4 39
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 19 11 6 2 39
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 11 2 6 35
  6 VIADUKT SE BIATORBÁGY 19 7 4 8 25
  7 DUNAHARASZTI MTK 19 6 5 8 22
  8 SOROKSÁR SPORT CLUB 19 6 3 10 21
  9 BVSC-ZUGLÓ 19 5 3 11 18
  10 BUDAÖRS 19 4 4 11 16
  11 REAC SPORTISKOLA SE 19 1 3 15 6
  12 DOROGI FC 19 1 3 15 6
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 13 10 2 1 32
  2 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 13 9 0 4 27
  3 FC HATVAN 12 7 2 3 23
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 13 6 1 6 19
  5 VÁC VLSE 12 5 2 5 17
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 12 4 2 6 14
  7 BALMAZÚJVÁROSI FC 12 4 2 6 14
  8 DVTK 12 3 3 6 12
  9 KAZINCBARCIKA 11 0 0 11 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 13 11 2 0 35
  2 AIRNERGY FC-BMTE 12 10 1 1 31
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 13 9 1 3 28
  4 DLA-DEAC 12 7 0 5 21
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 12 5 2 5 17
  6 DVTK 12 3 1 8 10
  7 MERCEDES-KLC 13 2 2 9 8
  8 ÚFC 11 2 1 8 7
  9 KŐBÁNYÁÉRT FNLA 10 0 0 10 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu