VKLA 4 akadémistánk is a mai nappal profi szerződést kapott!

A mai napon újabb örömteli pillanatoknak lehettünk szemtanúi a Fáy utcai sportcentrumban. A Vasas Kubala Akadémia tavalyi U19-es csapatának négy tagja, Kovács Dávid, Szilágyi Zoltán, Horváth Patrik és Tóth Olivér aláírták életük első profi szerződését, így a mai naptól mindannyian a felnőtt labdarúgás útjára léptek.

Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója köszöntötte az ifjú labdarúgókat:

-Nagyon örülök, hogy a Vasas Kubala Akadémiából újabb négy, nagyon tehetséges játékost tudtunk szerződtetni. Ezek az 1997-98-as játékosok látják a fiataljaink, Vida Máté, Berecz Zsombor és Ádám Martin pályafutása kapcsán, hogy tudatosan felépített munkáról beszélünk, hiszen ezek az egykori akadémisták 1994-95-96-os születésűek. Eddigi fiatal játékosaink 18 éves koruktól egészen idáig elértek, bíznak bennünk, mi pedig bízunk bennük! Hiszem és remélem, hogy a Vasas Kubala Akadémia továbbra is ilyen serényen és ügyesen neveli majd ki a tehetségeket, mert mi nyitott kapukkal várjuk őket! Azt gondolom, hogy ma mi sem bizonyítja jobban a Vasas Kubala Akadémia és a Vasas felnőtt csapatának kapcsolatát, mint az, hogy az MLSZ új átigazolási szabályzatának megfelelően, a legkedvezőbb feltételekkel érkezhettek hozzánk ezek a fiatal labdarúgók. Ezúton köszönöm az együttműködést a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosának, György Tamásnak és Szekeres Tamás ügyvezetőnek, hogy ez a szerződés létrejöhetett. Közös a cél: egy jó Vasas labdarúgásának a megteremtése!

A további fejlődésük érdekében a Vasas FC mind a négy játékost az NB II-be adja kölcsön: Horváth Patrikot és Tóth Olivért a Budaörs, Kovács Dávidot és Szilágyi Zoltánt a Siófok csapatának.

Gratulálunk a srácoknak, sok sikert kívánunk profi pályafutásuk során.

2016.07.27. 19:26

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu