U13 A bécsi mérkőzés jól szolgálta a felkészülést

Austria Wien – Vasas Kubala Akadémia 2-1

Keret: Csenterics A., Szabó B., Tuboly M., Kovács K., Lux G. – Földeák L., Czakó K. – Gyuráki G., Angyal-Tóth Á., Dalnoki Á. – Schindler B.

Cserék: Bán B., Király D., Bélavári B., Cseri B., Siklósi G.

Gólszerző: Siklósi G.

Vezetőedző:

Nem kezdtük jól a mérkőzést, talán kicsit megilletődötten léptünk pályára. Rögtön az első percben gólt kaptunk, ami elbizonytalanította a fiúkat. Az ivószünetben sikerült rendezni a sorokat és a rövid pihenő után már sokkal bátrabb, agresszívebb csapat benyomását keltettük, a félidő második felére teljesen egyenrangú ellenfelei lettünk az osztrákoknak.

A második félidőben mondhatom, hogy a mi akaratunk érvénysült, nem nagyon tudtak mit kezdeni az egész pályás letámadásunkkal. A sok futásnak, az előre történő védekezésnek köszönhetően sok labdát tudtunk szerezni az ellenfél térfelén, melyekből több helyzetet alakítottunk ki. Ezekből sajnos csak egyet sikerült értékesíteni. A második félidőben különösen tetszett, hogy az osztrák fiatalok az esetek nagy részében alulmaradtak a kellően agresszív, de sportszerű párharcokat követően. Az első 20-25 percben mutatott teljesítményt leszámítva, az azt követő játék képe, valamint a helyzetek száma alapján nem érdemeltünk vereséget. A csapat fejlődését remekül szolgálta ez az edzőmeccs, sokat lehet belőle tanulni. Összességében dicséretet érdemelnek a srácok!

Hajrá Vasas Kubala!

2016.08.29. 18:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu