U14 A csapat készül a Diósgyőr ellen, de a legfontosabb most: hajrá Oli!

A téli felkészülés utáni első bajnoki mérkőzésre egészen Nyíregyházáig kellett utaznia Pál Zoltán vezetőedző U14-es legénységének. A nyitó találkozó 3-3-as döntetlennel végződött, majd következett hazai pályán Kecskemét csapata. Mészáros Bálint számol be róla, hogyan készült a keret a tavaszi második összecsapásra.

-A tavaszi rajton Nyíregyházára látogattunk, ahol nem tudtuk megvalósítani az elképzeléseinket. Nagyon nehezen jutottunk el a támadó harmadba, így ezen a héten a támadásépítés került előtérbe. Keveset tudtunk együtt készülni, mivel a hét elején sok betegség hátráltatott minket, valamint a hét közepén a Budapest válogató is megfelezte a csapatot.

Természetesen győzelmet várt a kis csapat az őszi szezonban nyújtott egymás elleni játékot követően, Bálint pedig hozzá is járult ehhez a sikerhez egy 59. percben szerzett találattal.

-A legutóbbi, Kecskemét elleni összecsapásunkon jó játékot bemutatva tudtuk magabiztosan elhozni a 3 pontot, így hazai pályán se voltak egyéb céljaink. Bár nem dőlhettünk hátra, látván az ellenfelünk legutóbbi mérkőzését. Jól kezdtük a meccset, egyből átvettük az irányítást, illetve a vezetést is megszereztük. A második félidő elején picit bealudtunk, így ki is egyenlített az ellenfél. Ez többet nem fordulhat elő!! A végén ugyan a magunk javára fordítottuk az eredményt, de több góllal is nyerhettünk volna, mert a lehetőségeink megvoltak rá. Így utólag szinte mindent sikerült megvalósítanunk, amit az edzőnk kért és egy jó meccsen itthon tudtuk tartani a három pontot.

Ezúttal ellenfelünk az a Diósgyőr lesz, amely múlt héten Szombathelyen győzni tudott, s jelenleg a tabella 3. helyén szerepel.

-Következő mérkőzésünkön a Diósgyőrhöz látogatunk, ahol van törleszteni valónk, ugyanis nem úgy alakult az őszi forduló, ahogyan azt elterveztük.

Egy jó csapattal lesz dolgunk, akik elöl helyezkednek el a tabellán, de tudjuk mire számíthatunk ellenük. Szeretném kiemelni, hogy az egész csapat szorít csapattársunkért, aki ezen a héten egy komoly műtéten esik át.

HAJRÁ OLI!!!

2017.03.10. 12:17

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu