U10 A Fáy utca adott otthont a hétvégi Bozsik rendezvénynek

U11 Bozsik torna 2016.09.25.

Vasas Kubala Akadémia, Fáy utcai stadion.

Az idei szezon második Bozsik tornájának – házigazdaként - mi adtunk otthont. Az ideális futballidőben látványos mérkőzéseket nézhetett végig a kilátogató közönség. A mostani alkalommal sorrendben a Fradi, Újpest, MTK, és a Honvéd csapata várt ránk ellenfélként.

Első mérkőzésünkön kissé álmosan kezdtünk játszani, aminek következtében a Ferencváros lényegesen többet birtokolta a labdát, és tartózkodott a mi térfelünkön. Az első 5-6 perc eltelte után kissé kiegyenlítettebbé vált a játék, és már nekünk is akadtak tiszta gólhelyzeteink, de találatig egyik együttes sem jutott. A mérkőzés döntetlen eredménnyel végződött, bár el kell ismernünk, hogy ellenfelünk gyorsabb, határozottabb játékával több lehetőséget dolgozott ki.

A játék képét látva ekkor még nem gondoltam, hogy ezen a napon nem sok babér terem számunkra, és itt elsősorban nem az eredményességre gondolok. Sajnos az UTE ellen ritkán tudtuk megvalósítani az eltervezetteket, amit leginkább a kevés labda nélküli mozgásnak, a kellőnél lassabb, körülményesebb játéknak, és a rossz döntéseknek köszönhetünk. A folytatásban valamivel javult a teljesítményünk, és az MTK ellen nyújtottuk talán a legjobbat, ahol végre kombinatívabban, több mozgással és gyorsabban futballoztunk. Utolsó mérkőzésünkön a Honvéd ellen kiegyenlített játék folyt, de a kispestiek - határozottabb, és célratörőbb játékuknak köszönhetően – hagyhatták el győztesként a játékteret.

Tanulságként le kell vonnunk, hogy kombinatív játékstílusunk nem valósítható meg labda nélküli mozgás nélkül, illetve, ha egyéni megoldásban gondolkozva túl dédelgetjük a labdát az átadások helyett.

Dicséret illeti azonban a gyerekeket a hozzáállásukért, mert összességében jó mentalitással álltak a játékhoz, és ha döntéshozó képességünk fejlődik, az nagyban hozzájárul a teljesítményünk javulásához. Ez azonban egy hosszabb, összetettebb folyamat!

A csapat mai teljesítményét közepesnek értékelem, ellenfeleinknek pedig további sok sikert kívánok!

Hajrá Vasas Kubala!

Eredmények:

Vasas Kubala Akadémia - FTC 0–0         

Vasas Kubala Akadémia – UTE 1–4                    
Gólszerző: Kárász B.

Vasas Kubala Akadémia – MTK 1–3                  
Gólszerző: Tánczos A.

Vasas Kubala Akadémia - Honvéd 0–2                

Játékosok:

Vörösmarty P. – Váradi S., Ulviczki T., - Tánczos A., Schmidt V., Kárász B., György J. – Simon B., Rabatin Zs.

2016.09.26. 18:08

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu