U17 A hét válogatottal felálló Honvéd méltó ellenfelei voltunk

Vasas Kubala Akadémia – Budapest Honvéd 1-1 (1-0)

Fáy utca, műfüves pálya, 2016.06.04. 10:00 óra

Összeállítás: Tomori Z. -  Kiss B., Takács Zs., Szabó R., Kalotai M. – Rabatin R., Kovács M., Dolhai G. - Rákos B., Filipovic M., Bencze M.

Csere: Hutvágner G., György N., Szabó B., Gál M., Erős N.

Gól: Bencze M.

Vezetőedző:

Megint egy jó mérkőzést játszottunk a Honvéd ellen. Az elejétől kezdve magas hőfokon pörögtek a játékosok. Az ellenfél térfelén a labdaszerzéseink a kiállításig megfelelően működött. A megszerzett labdákból több lehetőséget is kialakítottunk, de a tizenhatoson belül nem jó megoldásokat hoztunk. A megfelelő agresszivitás is meg volt, ami nagyon tetszett.  A kiállítás után nagyon beszorultunk és el is fáradt egy-két játékos, de ennek ellenére az ellenfelünk nem tudott komolyabb helyzetet kialakítani a kapunk előtt. Már mindenki a lefújást várta mikor egy távoli lövés megpattant, ami után a labda egy Honvéd játékos elé került, aki hat méterről a kapunkba lőtt. Megint a végén kaptunk egy elkerülhető gólt, ami ebben a félévben sajnos már nem az első. Ennek ellenére minden egyes játékosomnak gratulálok a jó játékhoz. Ma újra megmutatták a fiúk mint sokszor már ebben az évben, hogy hét válogatott játékossal felálló Honvédnak is megfelelő ellenfelei tudunk lenni.

21’ Dolhai Gergőt buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Bencze Márk nagy erővel a kapu baloldalába lövi. 1:0 

Hajrá Vasas Kubala!

2016.06.07. 19:09

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu