U14 A Honvéd és a Puskás Akadémia sem tudta megállítani csapatunkat

U14-es korosztályunk Pál Zoltán vezetőedző irányításával rendkívüli módon menetel.. A 2017-es Nike Premier Kupa győzelmét követően szombaton a Honvéd együttesét fogadták fiatal akadémistáink. Gólzáporos mérkőzésen fölényes győzelmet arattak a kispesti csapattal szemben, a gólok gyártásából pedig Varga Donát ezúttal is kivette a részét.

-Hétvégén a Honvéd csapatát fogadtuk, amit a Nike Premier Kupa utáni sikerünket követően már mindenki nagyon várt. A mérkőzés elején még egy kicsit mindenki fáradtnak tűnt, de az első gólunk után már felszabadultan és frissen játszott a csapat, az ellenfélnek esélyt sem adva a győzelemre.

Szerdán a Puskás Akadémia otthonába utazott a csapat, ahol szintén megszerezték játékosaink az értékes három pontot. Szombaton a hét második mérkőzéseként Debrecenbe utazik U14-es korosztályunk.

-A hétvégén a második helyezett DVSC-DLA csapatához látogatunk, akiktől ősszel 3-2 arányú vereséget szenvedtünk hazai pályán, bár véleményem szerint az az eredmény lehetett volna fordítva is. A szombati mérkőzés szerintem most is három esélyes lesz, de biztos vagyok benne, hogy mindenki oda fogja magát tenni 100%-osan, és a végén számunkra pozitív eredmény fog születni! Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

2017.04.07. 18:44

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu