VKLA A Somorja csapatai látogattak hozzánk

U15

Vasas Kubala Akadémia – Somorja (Szlovák) 6-0 (4-0)

Budapest, Fáy utcai Vasas sportcetrum műfüves pálya. 2015.02.22. 13:00 óra

Összeállítás: Bánfalvi– Suhvasztov, Farkas, Radnó, Bodnár – Váradi, Módly, Erős – Ráth, Plajner, Feka

Második félidős játékosok: Bánfalvi – Csongvai, Váradi, Radnó, Turóczi, – Erős, Farkas, Módly, – Kovácsréti, Fialovszky, Suha

Gól: Plajner 2, Radnó, Csongvai, Suha, Shuvasztov

Komódi László, vezetőedző: Jövő héten induló bajnokság rajtjáig már csak egy hét van. Szerettük volna a Somorja elleni utolsó felkészülési meccsünket egy úgy mond (felhozó) és egyben önbizalom növelő mérkőzésnek betudni, ami azért részben sikerült! Rúgtunk hat szép gólt, voltak jól felépített támadásaink, de még így is túl sok volt a kapkodó pontatlan megoldás a középpályán, helyzeteinknél pedig nem összpontosítottunk elégé a kapu előtt! Ráadásul ezeket a hibákat főleg úgy követtük el, hogy az ellenfelünktől nem kaptunk nagy nyomást!

Gratulálok a csapatnak!

Hajrá Vasas Kubala!

U14

Vasas Kubala Akadémia – Somorja (Szlovák) 4:2 (2:1)

Összeállítás: Nyirati – Németh, Armaan, Oláh, Dankó – Baráth, Kiss, Ziegler- Shuvasztova, Plajner, Dombai

Csere: Halmai, Kálnoki, Kovács, Belső, Benyó, Szaniszló, Bocskai

Gól: Dombai(2), Bocskai,Kálnoki

Mónos Tamás, vezetőedző: Utolsó edzőmérkőzésre készültünk ahol szerettünk volna más hozzáállással pályára lépni, mint ahogyan azt múlthéten tettük. Az első perctől kezdve ez meg is látszott a játékunkon, magabiztos és lendületes labdajáratással próbáltunk építkezni előrefelé. Sorra következtek a helyzeteink, amik természetesen nem maradtak kihasználatlanul. Vezetésünk után is  folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfelet. A második játékrészben is folyamatosan az ellenfél térfelén tartottuk a labdát, aminek köszönhetően még több gólhelyzetet sikerült kialakítanunk. A hétvégén a Gloriett együtteséhez látogatunk, ahol szeretnénk folytatni ezt a labdabiztos, lendületes játékunkat.

2015.02.24. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu