VKLA A tavasz első Bozsik fordulója

U13

Bozsik torna- Vasas Kubala Akadémia szervezés ( Pasarét)

Keret: Sárközy Gergő, Sándorfi Dániel, Tolnay Rokkó, Zaka Gergő, Hegedüs Olivér, Kapornai Berci, Ulviczki Balázs, Márton Barnabás, Tóth Máté, Papp Luca, Koreny Kristóf, Katona Bálint, Kerezsi Zalán

Csapatok: III. kerület TVE, REAC SI-SE, Baráti Bőrlabda FC, Grund FC, Csep-Gól FC, VKLA

Eredmények:

III. kerület TVE- Vasas Kubala Akadémia        0-0

REAC SI-SE- Vasas Kubala Akadémia             0-4

Vasas Kubala Akadémia- Baráti Bőrlabda FC   2-2

Csep-Gól FC- Vasas Kubala Akadémia             0-5

Vasas Kubala Akadémia- Grund FC                  3-0

Arnold Zoltán, vezetőedző: Hétvégén, szombaton ( 2015.04.07.) megrendezésre kerület hazai pályán az idei első Bozsik torna. Szép időben, kiváló körülmények mérkőztek meg a csapatok egymással.Első mérkőzésünket  a III. kerülettel játszottuk. Idő kellett a csapatnak, amíg hozzászokott a szűk területhez illetve a négyes labdához. A mérkőzés nagy részén mi birtokoltuk a labdát, de gólt nem sikerült elérni sajnos. Második meccsen ( REAC SI-SE ellen) már sokkal kreatívabban játszottak a fiúk, aminek az eredménye szép támadás vezetésekben, egyéni akciókban mutatkozott meg. A további mérkőzéseken is bátran játszott a csapat. Határozott, fegyelmezett védekezés, és kreatív, gyors támadások  jellemezték a csapat játékát. A Baráti Bőrlabda ellen volt a legjobb a csapat játéka, sajnos nem volt szerencsénk, az utolsó percben büntetőt ítéltek ellenünk, amit értékesített az ellenfél. Az utolsó két meccsen már a szerencse is mellénk állt és szép játékkal megnyertük az utolsó két mérkőzést.

Hajrá Vasas Kubala!

U12

Bozsik torna

FTC pálya, Kismartoni út 2015.03.08.

Pályaméret: félpálya keresztbe, játékosok: 8+1, játékidő: 1x18 perc

Vasas Kubala Akadémia kerete: Kiss Gellért kapus, Biben Barnabás, Dékei Márk, Nagy Zsombor, Szántó Attila Tas, Kovács Mátyás, Szogolovszkij Sámuel, Pócsa Csaba, Sipos Olivér, Puskás Zsombor, Polgár Gábor,  Kelemen Adrián, Czövek Péter, Nguyen Viet Thinh

Meccsek

Vasas Kubala Akadémia – ASI Dinamo 0 – 0

Vasas Kubala Akadémia – MTK 0 – 0

Vasas Kubala Akadémia – UTE 0 – 3

Vasas Kubala Piros – FTC 2 – 0

gól: Kovács, Czövek

Vasas Kubala Piros – Budapest Honvéd 1 – 0

gól: Puskás

Ambruska Péter, vezetőedző: Hosszú idő óta ez volt az első nagypályás meccsünk, a hosszú teremtorna szezon után. Az első meccsen a Dinamo ellen álmosan kezdtünk, de aztán volt 2 - 3 helyzetünk a kapu előterében, amik kihasználatlanul maradtak. A második meccsünk az MTK ellen szerintem a tornán a legjobb meccsünk volt, mind tempójában, mind a játék színvonalában. Az MTK egyből helyzettel nyitott, de aztán mi sem késlekedtünk, körülbelül a 2. percben hagytunk ki egy nagyon nagy helyzetet. Utána is kiegyensúlyozott volt a meccs, hol az MTK dominált, hol mi. Nagyon büszke voltam a fiúkra, ez a meccs nagyon tetszett. Az MTK helyenként eléggé durváskodott, amiben a játékvezető "partner" volt, így vagányságban, csibészségben is fel kellett vennünk a versenyt. Utána viszont jött egy kis "kihagyás", az Újpest ellen álmodozva mentünk ki a pályára. Ez nem is hagyta megbosszulatlanul magát, hamar eldőlt a meccs. Ugyan a játékidő vége felé már helyzeteink is voltak, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk. A csapatom érezte, hogy van min javítani, a Fradinak nagyon jó mentalitással mentünk neki, szinte úgy ahogy ellenünk jött az UTE. Mi is hamar belőttünk két gólt, előbb Kovács Matyi, majd Czövek Petya jegyzett találatot. Az utolsó meccsen a Honvéd ellen kiegyenlített játék folyt, bár a kapu előterében volt két ajtó ablak helyzetünk, nem sikerült még lőni sem belőle. Majd kaptunk egy les találatot, ami talán ösztönzőleg hatott a srácokra, és szinte azonnal gólt szerzett Puskás Zsombor, egy remekül kidolgozott széljáték - centerezés után. Összességében voltak nagyon jó momentumok, volt 3 - 4 játékos, akik kiemelkedőt nyújtottak, köztük Nagy Zsombor érdemelte ki az oklevelet a nagyon jó passzjátékáért. Gratulálok neki.  Az egész csapatnak is, hiszen nagyon jól kirajzolódik a filozófiánk, a  játékszervezésünk, a lendületes játékunk. Látszik, ahogy a gyerekek a játékhelyzeteket felismerik, tudatosan próbálják megoldani.

Hajrá Vasas Kubala!  

U11

Vasas Kubala Akadémia U11: Rechnitzer Adam, Bán Bercel, Bánkuti Olivér, Gyuráki Gergő, Czakó Kristóf, Angyal-Tóth Ákos, Tuboly Máté, Sárközi Zalán, Várhidi Tamás, Ellison Michael, Janse Ruben

Mérkőzések:

Vasas Kubala Akadémia  – Csepel FC                                 0:1

Vasas Kubala Akadémia  – MTK-MFS                                1:3

Gól:Czakó

Vasas Kubala Akadémia  – UTE                                          0:2

Vasas Kubala Akadémia  – FTC                                          3:1

Gól: Angyal-Tóth, Tuboly, Várhidi              

Vasas Kubala Akadémia  – Honvéd FC                               0:3

Különdíj:

Vasas Kubala Akadémia legjobb játékosa: Gyuráki Gergő                    

Angyal Péter vezetőedző: Hétvégén megkezdődött a Bozsik torna tavaszi fordulója. Az első forduló házigazdája a Ferencváros csapata volt.

Játékunkban a labdakihozatalokkal voltam a leginkább elégedett, csapatunk igyekezett végig földön tartani a labdát és nagyon sok jó forgatást láttam a srácoktól. A kapu előtt sajnos nem voltunk elég hatékonyak, pedig több esetben a mérkőzés első nagy helyzeteit nekünk sikerült kidolgozni. Sokszor nem sikerült időben lereagálni ellenfeleink gyors kontráit, és ebből több gólt is kaptunk. Bár voltak olyan meccsek, ahol nem sikerült tudásunk legjavát hozni, nagyon örültem annak, hogy az FTC csapatát magabiztos, szép játékkal sikerült legyőzni.

Kiemelkedő teljesítmény nyújtott Gyuráki Gergő, aki végig nagyon határozottan és pontosan játszott. Jövő héten megkezdődik a Kölyök liga 1. fordulója is, amelynek az Ikarus csapata ad otthont.

Hajrá Vasas Kubala! 

 

2015.03.09. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu