U14 A Vasas Kubala Akadémia U14-es korosztálya lett a 2017-es Nike Premier Kupa bajnokcsapata!

 

A Vasas Kubala Akadémia U14-es korosztálya számára hétvégén két napos program keretében extra rendezvényre került sor. A 2017-es Nike Premier Kupa magyarországi döntőjének helyszíne ezúttal az FTC Népligeti Sportcentruma volt. A színvonalas esemény hazánkban huszadik alkalommal került megrendezésre, a magyarországi döntőbe a jelenlegi U14-es országos kiemelt és másodosztályú bajnokságokból kerültek be csapatok.

Pál Zoltán vezetőedző fiatal tehetségei a szombati napon két mérkőzést játszottak. Az MTK Budapest együttese ellen 2-0-ás végeredménnyel sikerült megszerezni a győzelmet, majd a Budai FC Tabáni Spartacus 0-0-ás döntetlenével bejutottunk a legjobb nyolc csapat közé. A küzdelmek vasárnap tovább folytatódtak, a Vasas Kubala Akadémia, a PFLA, a DVSC-DLA, az FTC, az UTE, az MTK Budapest, a DVTK és a Budai FC Tabáni Spartacus csapatai harcoltak a legjobb négy közé kerülésért. Akadémistáink első ellenfele a felcsúti csapat volt, 1-1-es döntetlen után büntetőkkel léptünk tovább. Az elődöntőben Debrecen együttesét győztük le 3-1 arányban, így a döntőben az UTE csapata lett az ellenfelünk. A lila-fehér gárda elleni összecsapás végeredménye egy örömökkel és büszkeséggel fűszerezett 2-0 lett, a győzelem pedig a 2017-es Nike Premier Kupa első helyét jelentette. Az aranyérem mellé különdíjat is elhozott a Vasas Kubala Akadémia, hiszen a Nike Premier Kupa legjobb játékosa tehetséges akadémistánk, Nguyen Viet Attila lett.
Pál Zoltán vezetőedző és U14-es legénysége a rangos esemény bajnokcsapata lett, ezzel pedig megnyílt az út a Nike Premier Kupa németországi döntőjébe, amelyre 2017. május 5-8. között kerül sor Berlinben. A Hertha BSC rendezésében a nemzetközi tornán Magyarország képviseletében a Vasas Kubala Akadémia fog részt venni, megküzdve többek között olyan ellenfelekkel, mint az ukrán élvonalbeli FK Sahtar Doneck, a cseh első osztályú AC Sparta Praha, a norvég - szintén első osztályban induló - SK Brann, vagy a svájci FC Zürich. Gratulálunk U14-es játékosainknak és az őket felkészítő szakmai stábnak a rangos győzelemhez és sok sikert kívánunk a németországi döntőhöz!

2017.03.27. 15:59

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu