U13 "A Vasas Kubala Akadémián rengeteget fejlődtem és tanultam"

Hazai rendezésű eseményeink minden évben nagy sikert aratnak a meghívott csapatok, valamint Akadémiánk játékosai számára egyaránt. U13-as korosztályunk számára az idei Hungast Kupa emlékezetes marad, hiszen játékosaink nyakába került a bronzérem, valamint a torna legjobb játékosa Lux Gábor, a Vasas Kubala Akadémia tehetséges labdarúgója lett.

-A Hungast Kupa egy nagyon színvonalas torna, ahol Magyarország elit csapatai csaptak össze. A program mindkét napján nagyon erős és jól felkészült csapatokkal találkoztunk.

Az U13-as korosztály számára ettől az évtől már nagypályás felkészülési mérkőzések szerepelnek a programban, hiszen jövő évtől belépnek a játékosok az akadémiai képzésbe, valamint nyártól az U14-es bajnokságban szerepelnek. A Hungast Kupa mérkőzései évről évre nagypályán zajlanak, így a felkészülési programba tökéletesen beillik a torna.

-Csapatunk idén még a Bozsik-programban vesz részt, ahol félpályán játszunk, ezért is volt nagy kihívás számunkra ez a nagypályás torna. Év közben eddig is játszottunk nagypályás edzőmérkőzéseket, ami része volt a felkészülésnek.

Gábor számára emlékezetes marad a Hungast Kupa, hiszen játékosunk nem csupán színvonalas mérkőzéseken mutathatta meg tudását, de - amellett, hogy játékával a bronzéremhez is hozzásegítette csapatát - a torna legjobb játékosa díjat is elhozta.

-Izgalmas és szoros mérkőzéseket játszottunk, de a büntető párbajnál izgultam a legjobban, éreztem, hogy a szívem a torkomban dobog. Nagyon szerettünk volna dobogós helyen végezni a csapatommal, ezért óriásit küzdöttünk. Nagyon örültem a bronzéremnek, de igazából azt sajnálom, hogy nem az aranyéremért játszhattunk. A tornán nagyon sok tehetséges játékossal találkoztam, ezért is nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy én lettem a torna legjobbja. El sem hittem, mikor a hangos bemondóban elhangzott a nevem, annyira meglepődtem. A díjért remegő lábakkal tudtam kimenni a meghatottságtól. Az edzőm több poszton is kipróbált engem, de azt gondolom, hogy belső védőként nyújtottam a legjobb teljesítményt. A Vasas Kubala Akadémián rengeteget fejlődtem és tanultam, mindezt köszönöm edzőimnek, csapattársaimnak, hiszen ők is hozzájárultak ahhoz, hogy ekkora megtiszteltetésben volt részem.

2017.05.13. 11:43

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu