U16 A Vitesse és a De Graafschap elleni meccsek a mai programban

U16-os korosztályunk hollandiai látogatásának második napja is eseménydúsan telt. A délelőtti programban - a reggelit követően - egy akadémiai látogatás szerepelt, mely túra alkalmával betekintést nyertünk a Vitesse Akadémiájának működésébe, létesítményeinek felépítésébe. A délelőtt folyamán csatlakozott akadémiai delegációnkhoz Szekeres Tamás ügyvezető igazgató és Tóth Attila sportigazgató.

13 órától nemzetközi felkészülési mérkőzésként az SBV Vitesse korosztályos csapatával mérkőztünk meg, 15 órai kezdettel pedig az egy évvel idősebb, U17-es De Graafschap csapata ellen léptünk pályára. Az összecsapásokon a következő eredmények születtek:

SBV Vitesse - Vasas Kubala Akadémia: 1-0 De Graafschap U17 - Vasas Kubala Akadémia: 2-0 A mérkőzésekről készített összefoglaló, valamint a Mónos Tamás vezetőedzővel, Theo Janssen - SBV Vitesse - vezetőedzővel és Vékony Viktor akadémistánkkal készített interjúk hamarosan láthatóak lesznek a VKLA youtube csatornáján.

A holnapi napon edzés és holland partnerünk tréningjének megtekintése szerepel a programban, majd 17 órakor elindulunk Amszterdamba, az esti géppel pedig Magyarországra érkezünk.

2017.02.05. 20:30

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu