VKLA Ádám Martin nyilatkozott a Haladás elleni győzelem után

Akadémiánkat büszkeséggel tölti el, hogy mindhárom egykori kiváló játékosunk pályára lépett a hétvégi, Haladás elleni meccsen. Győztetek Martin és ez nagyon fontos 3 pontot jelent számotokra.

-A hétvégi győzelem nagyon fontos volt a csapat számára. Egy percig nem éreztem, hogy elveszítjük ezt a mérkőzést. Voltak itt is - ott is helyzetek, aztán pedig jött a büntető, ami mindent eldöntött.

Előtte azért volt jó néhány szép megmozdulásod, amiből akár gól is születhetett volna.

-Jól játszottam, sok labdáért harcolni kellett, de ezek nagy részét megnyertem. Kapura is veszélyes tudtam lenni, de a gól sajnos bennem maradt. Azért dolgozom a héten, hogy hétvégén már sikerüljön betalálni.

A munkádnak beérett a gyümölcse és ez példaértékű. Főleg most, hogy legidősebb játékosainknak a bajnokság felsőházában hétvégén elkezdődik a tavaszi rajt.

-Amikor először felkerültem a felnőttekhez, akkor gondoltam bele igazán, hogy belőlem akár lehet NBI-es futballista is... Meg tudtam ragadni a felnőtt csapatban és azóta is folyamatos játéklehetőséghez jutok. Az akadémistáknak sok sikert kívánok az első bajnoki mérkőzéshez, mindig 100%-ot adjanak edzésen, a meccseken pedig a dupláját!

2016.02.23. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu