VKLA Akadémiai csapataink hétvégi programja

Ezen a hétvégén is nehéz küzdelmek várnak akadémiai csapatainkra. A felsőház bajnokságaiban Schindler Szabolcs U19-es korosztálya szombaton hazai pályán fogadja a Puskás Akadémia csapatát. A felcsútiak 2 ponttal és 2 hellyel állnak előttünk a tabellán, így egy győzelemmel akár meg is előzhetjük az előttünk álló csapatot. Ellenfelünk előző hétvégén gól nélküli döntetlent játszott a Honvéd csapatával, mi viszont megszereztük a 3 pontot a Zalaegerszeg együttese ellen.

Bencze Zsolt U17-es alakulatánál hasonlóan szoros a küzdelem. A tabella első helyén 14 ponttal az MTK együttese áll, azonban 11-11-11 ponttal őt követi a Honvéd, a Puskás Akadémia és a Vasas. Srácaink Felcsútra látogatnak és egy győzelemmel szépen előre is léphetnének 1-2 helyet. Ellenfelünk jó formában van, hiszen két hete a ZTE csapatát győzték le, múlt héten pedig a Honvédot sikerült megverniük. Nehéz mérkőzés lesz!

Komódi Lászlóék ugyancsak Felcsútra utaznak szombaton. Ellenfelünk 3 pont mínusszal követ minket a tabellán, így ez sem ígérkezik könnyű mérkőzésnek. A felcsútiak múlt héten kikaptak ugyan hazai pályán a Honvédtól, de biztosak lehetünk benne, hogy U16-os csapatunk ellen most mindent meg fognak tenni a győzelemért.

U15-ös és U14-es játékosaink szintén utaznak, Győr lesz az ellenfelük. Mónos Tamás legénysége a tabella 4. helyén álló ellenféllel mérkőzik majd meg, míg Kun György játékosai a pillanatnyi bronzérmes ellen fognak pályára lépni.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.04.15. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu