VKLA Akadémiánk több játékosa is a Diákolimpia döntőjében

Az V-VI. korcsoportos Összevont Labdajátékok versenyei után a teremlabdarúgók népesítették be télen a csarnokokat. Év elején Békéscsaba látta vendégül a futsalosokat. A Diákolimpián belüli versenysorozat az évek alatt az egyik legnépszerűbb programmá nőtte ki magát.  Eddig minden alkalommal izgalmas mérkőzéseken szurkolhattunk a továbbjutásért, majd az országos döntőbe kerülésért.

A 2015/16-os tanévben már több, mint 300 csapat küzdött meg egymással megyei szinten a minél jobb helyezésekért és ezzel együtt az országos döntőbe jutásért. A helyszínre kilátogató szurkolók a versenyzők között nem egy Vasas Kubala Akadémia játékost láthattak. Mindkét döntőbe jutott csapatban, a gödöllői Premontrei Gimnázium, és a budapesti Kölcsey Gimnázium keretében is kitűnően szerepeltek labdarúgóink. A végső megmérettetésben U17-es korosztályunk ifjú játékosa, Dolhai Gergő iskolája vehette át a kupát. Elismerés jár a döntő másik együttesének is, hiszen országos versenyen a második hely igen előkelőnek számít. 

Gratulálunk labdarúgóinknak a helyezésekhez és ahhoz, hogy ezen az országos rendezvényen tehetségükkel és játékukkal - ha közvetve is, de - öregbítették a Vasas Kubala Akadémia hírnevét.

2016.02.29. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu