MLSZ Akadémistáink Telkiben bizonyítottak

Az U19-es válogatott idei szezonjának első programja egy rövid összetartás volt, a kerethez pedig csatlakozottak fiatalabb labdarúgók is. Hollandiában az októberi Európa-bajnoki selejtezőkön a szlovákok, a máltaiak és a hollandok lesznek az ellenfeleink. A Marcus Jahn szövetségi edző vezette háromnapos összetartáson 22 labdarúgó jelent meg, melynek végén felkészülési mérkőzésen, 1-1-es döntetlent játszottak a játékosok az NB2-es Dorog együttesével.

-Öt edzéssel a hátuk mögött a játékosokból a mai meccsen hiányzott a frissesség, és ez meglátszott a teljesítményükön, ugyanakkor a kért taktikai feladatokat betartotta a csapat, elégedett vagyok a kerettagok munkájával - nyilatkozta Marcus Jahn szövetségi edző az mlsz.hu-nak. - Az összetartás célja az volt, hogy a fiatalabb korosztály játékosait integráljuk a csapatba, és úgy érzem, ez sikerült, az újak máris beilleszkedtek az együttesbe. A tétmérkőzések előtt még részt veszünk a szerbiai Vilotic Kupán, ahol folytatjuk a most megkezdett munkát, hogy az októberi Eb-selejtezőre kialakuljon az ideális összetételű válogatott.

A Vasas Kubala Akadémiát Kiss Balázs, Rabatin Richárd és Torvund Alexander képviselte, de a keretben helyet kapott egykori akadémistánk, a Vitesse színeiben futballozó Bencze Márk is.

2017.08.10. 15:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu