VKLA Bajnoki mérkőzés - U15 - U12

U15

Vasas Kubala Akadémia - Szolnok 4:4 (1:0)

Budapest, Fáy u., 2013.03.28. 12:00 óra

Összeállítás:

Rabatin – Farkas, Egyed, Szilágyi, Fritz – Ferenczi-Bakó, Micsinai, Tóth – Honti, Pataki, Gulyás

Cserék: Komódi, Bagi, Láng, Dali

Gólszerzők: Honti, Micsinai, Komódi, Pataki

Pintér Tamás, vezetőedző:

A hideg ellenére megfelelő hőfokon kezdett csapatunk az iskolai tavaszi (?) szünet első napján. Pataki kétszer is óriási gólhelyzetbe került, de ekkor még nem sikerült a gólszerzés. Szervezetten támadtunk, kihasználtuk a szélső területeket, és a labda megszerzésére tett törekvéseink is eredményesek voltak. Ellenfelünk kontratámadásokkal próbálkozott, ám ezek erőtlenek voltak. A 32. percben Honti átlövésből szerzett vezetést csapatunknak (1-0), így előnybe kerültünk a szünetre. Fordulás után, lassabb tempóban kezdtünk, és Micsinai szabadrúgásgólja jókor jött (2-0). Vendégeink sokkal agilisabbakká váltak, csapatunk pedig érthetetlenül elbizonytalanodott, így az első félidei játékunkból semmi sem látszott. Negyedóra leforgása alatt megfordította ellenfelünk az eredményt, ugyanis az 52. percben szöglet után szépítettek (2-1), az 59. minutumban egy kontra végén a védőnkön megpattanó labda került a kapunkba (2-2), majd a 66. percben centerük állította megoldhatatlan feladat elé védelmünket (2-3). Cseréink nem jelentettek új színt játékunkban, de akaratban, rendben voltak, és Komódi révén a 70. percben egyenlítettünk (3-3). Nem volt vége a kavalkádnak, mivel a 73. percben ismét egy szöglet után, kapunkba került a labda, ráadásul a menteni igyekvő Láng lábáról (3-4). Egy perccel később, Láng az ellenfél kapuja előtt próbálkozott, beadása után egy szolnoki védő kézzel ért a labdához, amiért 11-eshez jutottunk. Micsinai állt a labda mögé, de a kapu bal oldala felé lőtt labdáját a kapus kiütötte, és Pataki ismétlését is védte lábbal. Nem adták fel játékosaink, és az utolsó percben Micsinai szöglete után, Pataki fejelte a labdát a Tisza partiak kapujába (4-4), pontot téve a drámai csata végére. Az első játékrészben remekül játszott csapatunk, a másodikban viszont ismét csak az akarati tényezőkben teljesítettünk megfelelően, játékban hiányoztak a stílusunkhoz tartozó elemek pontos megvalósításai.

Hajrá VASAS! Hajrá KUBALA!

 

U14

Vác -Vasas Kabala Akadémia    1:3 (1:1)

Pasaréti sportcentrum, műfüves pálya, 2013.03.28. 13:00 óra

Összeállítás:

 Fodor- Kristály,Csibra,Bálint,Halász- Kiss,Bakó,Rabatin- Szabó,Rozgonyi,Jándék

Csere: Márton, Hajnal, Katona,Kovács Marcell,Varszámisz

Gól: Rozgonyi 2, Bakó

Komódi László, vezetőedző:

Heti munka szokatlanul alakult, mert az időjárás elég keményen beleszólt az edzésekbe. Vác elleni bajnoki mérkőzésünk eredményét tekintve örülhetünk, de a mutatott játékba már voltak hiányosságok. Labdabirtoklásunk jónak mondható, de sokat járattuk a saját térfélen a labdát. Kevés volt a támadó zónában a szélességi és mélységi váltás. Tudatosabb mozgásokkal veszélyesebbek lehettünk volna, de az összeszokottság hiánya miatt ez most nem működött. Második félidőben többször mentünk a Váci védelem mögé és az egyik ilyen akció után meg is szereztük a vezetést jelentő találatot Rozgonyi révén. Bakó Ádám bomba gólja után eldőlt a mérkőzés és már nem is alakult ki értékelhető játék. Gratulálok a csapatnak!

Hajrá Vasas Kubala! 

 

U13

Vasas  Kubala  Akadémia-Szolnok 0-3 (0:3)

Budapest Fáy utca, 2013.03.28. 14:00 óra

Összeállítás:

Molnár –  Bodnár,Czibulya, Radnó,  Csongvai – Szabó, Hámori, Módly – , Kristály, Bencze,Feka.

Csere:

Csalár,Moró,Váradi.

Gól:

Nagy Norbert, vezetőedző:

Talán a bajnokság egyik legjobb képességű és legszervezettebb csapatával játszottunk. Úgy gondolom, hogy mezőnyben egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet és ,ha nem kapunk a mérkőzés elején két gólt szabadrúgásból,akkor egy nagyon jó és szoros mérkőzést játszottunk volna. Azt kértem a szünetben, hogy felejtsük el az eredményt és menjünk ki úgy a második félidőre, mintha nulla-nulla lenne az állás. Bíztam abban, ha gólt rúgnánk a félidő elején, akkor akár meg is fordíthatnánk a mérkőzést. Sajnos nem sikerült találatot szereznünk, pedig rengeteg helyzetünk és lövésünk volt, de vagy a kapufa, vagy a kapus kihúzta ellenfelünket a bajból. Ez egy ilyen mérkőzés volt, szinte semmi sem jött össze, de ennek ellenére a srácok mindent megtettek a pályán. Gratulálok ellenfelünknek.

HAJRÁ VASAS KUBALA!!!!!!!!!!!!!!

 

U12

Vác- Vasas Kubala Akadémia 1:3 (0:0)

Vác, műfüves pálya, 2013.03.28. 15:00

Összeállítás:

Bánfalvi D. –Mogyorósi V., Németh A., Nagy Zs., Puskás Zs.– Fialovszky M., Dankó M., Halmai Á. – Németh R., Belső M., Baráth G.

Csere:

Pigler B. –Németh R. helyett, Kálnoki-Kis Zs.-Fialovszky M. helyett a szünetben, Kovács D.-Mogyorósi V. helyett, Tóth M.-Belső M. helyett a 48. percben

Gól: Halmai Á., Tóth M. (2)

Sárga lap: Halmai Á.(68. percben)

Harmati Tamás, vezetőedző:

A külső körülmények ellenére, azt gondolom, hogy mindent megtettek a srácok a pályán, az egy másik dolog, hogy most nem úgy jött ki a lépés, ahogy azt szerettük volna. Azonban így is akadtak nagyon jó megoldások, szép játékok, és taktikailag is sok mindent sikerült megvalósítani azokból, amiket nemrég vettünk és gyakoroltunk. A játékunk nem tudott folyamatos lenni, hiányzott a türelem, higgadtság, és több területváltásra lett volna szükségünk. Nagyon örülök, hogy hasonlóan az előző bajnokinkhoz, most is sikerült a becserélt játékosoknak új lendületet hozni a mérkőzésbe, köszönhetően a megfelelő hozzáállásuknak. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá Vasas Kubala!

2013.04.02. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu