VKLA Bajnoki mérkőzések, Bozsik Torna, Dunamenti Gyermek Liga - edzői beszámolók a hétvégi tapasztalatokról

MLSZ Országos U19 Kiemelt Csoport - 3. forduló
Vasas Kubala Akadémia - DVTK 1:2 (1:0)

2020.09.12., szombat 11:30
Fáy utcai Sportcentrum
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Horváth, Katona, Sztojka, Farkas, Gyurkó, Puska (Riesz, 62'), Letenyei, Csákány (Rédling, 68'), Juhász (Cserven, 83'), Kiss-Szemán, Szilágyi
gólszerző: Farkas (7')

László András, vezetőedző:

- 30 percig jól játszottunk, uraltuk a játékot, a mérkőzés ezen szakaszában eldönthettük volna  a találkozót. Utána viszont visszaesett a játékunk, az ellenfél magához tért és - velünk ellentétben - kegyetlenül kihasználta a gólszerzési lehetőségeit. Gratulálok a DVTK-nak a győzelemhez.


MLSZ Országos U17 Kiemelt Csoport - 3. forduló
Vasas Kubala Akadémia - Nyíregyháza Spartacus FC 3:1 (2:0)

2020.09.12., szombat 13:00
Fáy utcai Sportcentrum
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Présing, Nemes (Kovács Á., 75'), Kovács D., Bebők, Nagy-Kolozsvári, Földi (Páll, 63'), Boros (Kovács K. I., 67'), Petres (Kovács K. II., 75'), Faragó, Pócs (Vecsey, 67'), Lux
gólszerzők: Nagy Kolozsvári (21', 27', 39')

Komódi László, vezetőedző:

- Az első félidőben a játék építése és a kezdeményezés a stílusunknak megfelelően alakult. Mi birtokoltuk a labdát és irányítottuk a mérkőzést, nem érződött a labdavesztések után, hogy bármilyen veszélyt tudna kialakítani az ellenfelünk. Jól működött a visszatámadás és az előre vágott labdákat is szinte mindig mi tudtuk megszerezni! A csapat jó teljesítményéhez most remek egyéni megoldások is párosultak, Nagy-Kolozsvári Dániel három átlövésből szerzett, szó szerinti bombagóljai kiváló példák erre! Őrültem, hogy az együttműködéseket és a csapatrészek támogató mozgásait most szinte hiba nélkül oldották meg a játékosaim! Gratulálok a csapat teljesítményéhez és a győzelemhez! 


MLSZ Országos U15 Kiemelt Csoport - 3. forduló
MOL Fehérvár FC - Vasas Kubala Akadémia 1:2 (0:0)

2020.09.12., szombat 10:00
MOL Aréna Sóstó
8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10.

összeállítás: Ivanics, Móga, Almeida, Girsik (Bárány, 80'), Kovács Kristóf, Molnár Cs. (Kovács B., 50'), Kovács P., Simon, Molnár M. (Kovács Krisztián, 33'), Márta (Kapenadze, 50'), Sárközy (Nagy, 33')
gólszerző: Molnár Cs. (43', 47')

Nagy Gábor, vezetőedző:

- Sajnos nem kezdtük olyan élesen a mérkőzést, mint előző héten. A játékunk minősége elmaradt a csapat valódi tudásához képest. Ennek ellenére sikerült többször is helyzetbe kerülnünk, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a hazai csapatnak is voltak gólszerzési lehetőségei. A szünetben sikerült rendezni a sorokat és a második félidőre feljavult a kombinatív játékunk, a párharcokba is más intenzitással mentünk bele. 10 perc alatt sikerült két gólt szereznünk és emellett volt két 100%-os ziccerünk, de nem tudtuk lezárni a mérkőzést, megnehezítve magunknak a végjátékot. Egy szöglet utáni kavarodásból a hazai csapat szépíteni tudott és a hajrában az egyenlítésre is megvolt a lehetősége.


MLSZ Országos U14 Kiemelt Csoport - 3. forduló
MOL Fehérvár FC - Vasas Kubala Akadémia 3:2 (1:2)

2020.09.12., szombat 12:00
MOL Aréna Sóstó
8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10.

összeállítás: Földi, Takács (Andresz, 46'), Rieger, Földes (Fátyol, 56'), Balogh, Erdey (Tóth, 49'), Alarishi (Lantos, 46'), Szalai, Galaschek (Horváth, 41'), Ottucsák, Gruber (Angi, 50')
gólszerzők: Rieger (25'), öngól


MLSZ Kiemelt U13 Közép-Nyugat - 2. forduló
Dunakanyar SE-Szentendre - Vasas Kubala Akadémia 0:7 (0:4)

2020.09.13., vasárnap 11:30
Dunakanyar SE Sporttelep
2000, Szentendre, Kőzúzó utca 1.

összeállítás: Ménesi, Rab, Büki, Wébel, Dévényi, Phan, Németh, Vata, Mónus, Barna, Alszegi
cserék: Kismartoni, Varga, Genye, Gyuriczky, Szabad
gólszerzők: Phan (6', 41'), Wébel (11', 17', 37'), Alszegi (13'), Gyuriczky (51')


MLSZ Kiemelt U12 Közép-Nyugat - 2. forduló
Dunakanyar SE-Szentendre - Vasas Kubala Akadémia 0:13 (0:9)

2020.09.13., vasárnap 10:00
Dunakanyar SE Sporttelep
2000, Szentendre, Kőzúzó utca 1.

összeállítás: Nagy M., Krikkay, Csaplár, Hirbik, Milkovics, Strebek, Szendeff, Juhász, Hegyes
cserék: Ihász, Balogh, Szabó, Szmetana, Sautner, Paksai, Roha
gólszerzők: Krikkay (2'), Szendeff (2', 7', 17', 28'), Hirbik (4', 27', 29'), Juhász (10'), Szabó (15', 28"), Strebek (24'), Sautner (24')

Angyal Péter, vezetőedző:

- Nagyon motivált volt a csapat már a mérkőzés előtt, ezért éreztem, hogy hamar nyomás alá fogjuk helyezni ellenfelünket. A második helyzetünkből gólt rúgtunk, ami még nagyobb tempót eredményezett a játékukban. Bár nagy volt a különbség a két csapat között, mégis azt érzetem, hogy a 60 perces meccsből 40 perc bárki ellen megállja a helyét. Örülök, hogy jól vettük a rajtot és remélem, hogy a 40 perces jó játékot már a következő mérkőzésen sikerül még feljebb emelnünk. Szép volt Srácok, hajrá Vasas!


Női NB II. Keleti csoport - 3. forduló
Nyírség Női SCE - Vasas Kubala Akadémia 3:2 (2:0)

2020.09.13., vasárnap 15:00
Nyíregyháza Volán Sportpálya
4400 Nyíregyháza, Zalka Máté utca 20.

Összeállítás: Káli, Rigó, Hlavacska, Hegedűs, Hámori, Fehér, Molnár (Kiss, 84'), Cavicchiolo (Csáki-Zeke, 62'), Turcsányi (Kriskó, 75'), Papp, Kardos
gólszerzők: Turcsányi (58'), Hámori (67')

Sütő Krisztián, edző:

- Egy rossz szót sem tudok mondani a játékunkra. A futball összes elemében felülmúltuk ellenfelünket, nagyon nagy gratuláció jár a lányoknak. Végig domináltunk, magabiztosan birtokoltuk a labdát, szebbnél szebb akciókat építettünk. Ennek ellenére sajnos mégsem sikerült győztesen elhagyni a pályát, mert nem sáfárkodtunk jól a helyzeteinkkel. Viszont erre a teljesítményre lehet építeni a jövőben, mert megmutatta a csapat, hogy még emberhátrányban is sikerült egyenlíteni és továbbra is dominálni a mérkőzésen. Küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak a lányok.


U12 leány csapat - U11 UTE felkészülési mérkőzés
2020.09.11., péntek

összeállítás: Tóth, Sájer, Suha, Timon, Filep, Gelányi, Müller

Ludmán Andor, vezetőedző:

- Újabb mérföldkőhöz érkezett a Vasas női szakága. A 12 év alatti lányok játszottak mérkőzést az UTE U11-es korosztálya ellen, Újpesten. Rengeteg szép passzt, lövést, megoldást mutattunk be, sok gólnak örülhettünk és az elkövetett hibáinkat az ellenfél most nem tudta kihasználni. Összességében jó volt mérkőzésen viszontlátni az edzésen gyakorolt elemeket. Gratulálok a lányoknak, ellenfelünknek pedig köszönjük a találkozót!


U11 Bozsik torna
2020.09.13., vasárnap 09:00
Fáy utcai Sportcentrum
1139 Budapest, Fáy utca 58.

Árendás Tamás, vezetőedző:

- Hazai rendezésű tornával nyitottuk az idei Bozsik-sorozatot, ahol szeptember közepén is igazi kánikula fogadta a csapatokat. Egész délelőtt sikerült kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, melynek védekezésben és támadásban is meglett az eredménye. A támadó térfélen egyéni- és összjátékok is szép számban előfordultak, az ember-ember elleni védekezésben pedig egyre gyorsabban sikerül megtalálnunk a párokat. A pozíciók váltása rengeteg gyakorlást igényel, ami időnként már megjelenik a mérkőzéseken, mint ahogy a védők támadásba való belépése is egyre gyakoribb. Időnként már eszünkbe jut a passzív idő rendeződésre való felhasználása, ami sokat segít a labda visszaszerzésében. A sebességünk jó volt, labdatartásban szeretném, ha előre tudnánk lépni. Gratulálok a srácoknak, akiknek a játéka ma azt eredményezte, hogy két kapott és egy tucat lőtt góllal jöhettek le a pályáról.


U10 Bozsik torna
2020.09.13., vasárnap 09:00
Fáy utcai Sportcentrum
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Papp, Halász, Bergmann, Csaplár, Kolozsvári, Molnár, Menyhárt, Hachemi, Labáth, Németh, Hubert

Temesvári Zoltán, edző:

- A Bozsik Torna nyitófordulójában hazai pályán fogadtuk az UTE, az FTC, a Vác, az MTK és a Honvéd csapatát. Lassan és enerváltan kezdtünk, nem igazán találtuk a ritmust, a szélsőink sem védekezésben, sem támadásban nem találták a helyüket, a labdakihozatalunk körülményes és lassú volt. Ezen hibák átbeszélése után abszolút feljavult a játékunk, a Honvéd és a Fradi ellen is remekül játszottunk, még ha ez számokban a balszerencsének és a gyenge helyzetkihasználásnak köszönhetően nem is mutatkozott meg. Az MTK ellen is jól néztünk ki, a párharcokat rendre megnyertük, melyekből labdát szereztünk az ellenfél térfelén, így sok helyzetet alakítottunk ki. Összeségében dicséret illeti a srácokat.


U9 Vasas Kubala Akadémia - REAC felkészülési mérkőzés
2020.09.14., hétfő 13:30
Fáy utcai Sportcentrum
1139 Budapest, Fáy utca 58.

összeállítás: Trant, Tóth-Bozsó, Vaskó, Kulcsár, Murányi, Kovács

Temesvári Zoltán, vezetőedző:

- Először is szeretném megköszönni a REAC csapatának, hogy elfogadták felkérésünket, így mindenkinek tudtunk játéklehetőséget biztosítani a hétvégén! A csapat teljesítményével elégedett voltam, végig fölényben voltunk, a párharcokat nagy százalékban nyertük meg és szép támadásokat vezettünk. A támadás befejezéseknél a meccs elején sokszor hoztunk rossz döntést, a szünetben ezt átbeszéltük a srácokkal, aminek köszönhetően a mérkőzés második felére fejlődtünk ebben, így sokkal tudatosabban játszottunk. Gratulálok a játékosoknak!


U9 Dunamenti Gyermek Liga
2020.09.12., szombat 09:00
Gödöllői Sportcentrum
2100 Gödöllő, Táncsics Mihály út 5.

összeállítás: Trant, Tóth, Izsó, Aziz, Jentetics, Kristóf, Miklós, Jack

eredmények:

Vasas Kubala Akadémia – UTE 3:1
gólszerzők: Miklós, Aziz, Tóth

Vasas Kubala Akadémia – FTC 6:2
gólszerzők: Aziz (2), Tóth (2), Jack, Izsó

Vasas Kubala Akadémia – Gödöllő 5:1
gólszerzők: Tóth (3), Jack, Izsó

Temesvári Zoltán, vezetőedző:

- A Dunamenti Gyermek Liga első fordulójában három jó iramú, kemény mérkőzést játszottunk. Rendkívül hasznos volt a nap, mivel ellenfeleink jól felkészített, technikailag képzett játékosokból álltak. Örülök a hosszabb játékidőnek is, mert ezzel is folyamatosan ki tudjuk tolni a gyerekek koncentrációs képességének határát. A támadó harmadban a védekezésünkkel most nem voltam annyira elégedett, sok helyezkedési hibát vétettünk és olykor túl sok időt hagytunk az ellenfél játékosának a labdaátvételre, a labda megjátszására. Nagyobb nyomást kell helyeznünk a labdás és labda nélküli játékosra egyaránt, ezáltal több labdát fogunk szerezni ebben a zónában, melyekből gyorsan tudunk támadásba váltani. A támadásfelépítéseink rendben voltak és külön öröm, hogy egyre több a tudatos mélységi átadás, labda nélkül pedig kezdjük jól befutni a védők mögötti üres területet is. Az egy az egy elleni párharcokban kemények, agresszívek voltunk, jól működött a labdavesztés utáni visszatámadás is. Összességében rendkívül elégedett vagyok a srácok teljesítményével mind egyénileg, mind csapatszinten! Gratulálok a csapatnak! 


U8 Dunamenti Gyermek Liga
2020.09.12., szombat 09:00
Gödöllői Sportcentrum
2100 Gödöllő, Táncsics Mihály út 5.

összeállítás: Kovács- Effenberger, Lipcsei, Galambos, Pinte, Mészáros, Mahboubi

eredmények:

Vasas Kubala Akadémia - UTE 1:3
gólszerző: Lipcsei

Vasas Kubala Akadémia - FTC 4:5
gólszerzők: Lipcsei (2), Mészáros, Mahboubi

Vasas Kubala Akadémia - Gödöllő 13:3
gólszerzők: Effenberger, Mészáros (4), Galambos (1), Lipcsei (1), Mahboubi (3), Pinte (3)

Arnold Zoltán, vezetőedző:

- Szombaton megrendezésre került a Dunamenti Gyermek Liga első idei fordulója. A nyitómérkőzésünket az UTE csapatával játszottuk, ahol az első 10 perc kivételével domináltunk, viszont a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Az újpesti fiúk jól használták ki a lehetőségeiket, szinte az összes lövésükből gól született. Az FTC ellen már egy igazi derbit láthattak a szülők. Nagyon jó volt nézni a srácokat, mindent beleadtak, de sajnos a végén a Fradi mellé állt a szerencse. Míg ők az utolsó percben gólt lőttek, addig nekünk a kapufáról kifelé pattant a labda. A Gödöllő ellen mindenki megtalálta a góllövő cipőjét, sokgólos, jó mérkőzést játszottunk. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz és a hozzálláshoz! Hajrá Vasas Kubala!


A változtatás jogát fenntartjuk!

2020.09.18. 10:54

Vissza

 •   M GY D V P
  1 ETO FC GYŐR 14 9 2 3 29
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 14 8 2 4 26
  3 FERENCVÁROSI TC 14 8 1 5 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 6 4 4 22
  5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 5 3 6 18
  6 MTK BUDAPEST 14 4 3 7 15
  7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 4 2 8 14
  8 DVSC-DLA 14 3 1 10 10
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 20 16 3 1 51
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 3 3 42
  3 MTK BUDAPEST 18 8 3 7 27
  4 FERENCVÁROSI TC 19 7 6 6 27
  5 DVSC-DLA 19 6 2 11 20
  6 ETO FC GYŐR 19 4 7 8 19
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 3 5 11 14
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 1 5 11 8
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 18 15 2 1 47
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 11 2 6 35
  3 DVSC-DLA 19 11 1 7 34
  4 FERENCVÁROSI TC 18 8 2 8 26
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 18 7 3 8 24
  6 ETO FC GYŐR 17 4 4 9 16
  7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 18 3 4 11 13
  8 MTK BUDAPEST 17 4 0 13 12
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 14 4 1 46
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 13 5 1 44
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 12 3 4 39
  4 DVSC-DLA 19 10 5 4 35
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 9 6 4 33
  6 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 8 6 4 30
  7 ETO FC GYŐR 18 8 3 7 27
  8 PMFC 18 8 2 8 26
  9 DVTK 18 6 4 8 22
  10 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 7 0 12 21
  11 MTK BUDAPEST 19 5 6 8 21
  12 FERENCVÁROSI TC 19 4 7 8 19
  13 PAKSI FC 18 5 3 10 18
  14 MOL FEHÉRVÁR FC 19 5 3 11 18
  15 UTE 19 2 6 11 12
  16 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 1 1 16 4
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 19 16 3 0 51
  2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 16 0 3 48
  3 FERENCVÁROSI TC 19 15 2 2 47
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 19 13 2 4 41
  5 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 13 1 4 40
  6 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 19 10 2 7 32
  7 MTK BUDAPEST 19 9 2 8 29
  8 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 18 7 0 11 21
  9 UTE 19 6 3 10 21
  10 ETO FC GYŐR 18 6 2 10 20
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 19 5 2 12 17
  12 DVTK 18 4 2 12 14
  13 PAKSI FC 18 3 5 10 14
  14 PMFC 18 4 1 13 13
  15 DVSC-DLA 19 3 4 12 13
  16 MOL FEHÉRVÁR FC 19 2 3 14 9
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 12 11 1 0 34
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 1 9 10
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 9 0 4 27
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 12 8 0 4 24
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 2 0 11 6
  6 DOROGI FC 13 1 1 11 4
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 1 1 34
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 2 1 10 7
  9 BUDAÖRS 12 3 2 7 11
  10 KELEN SC 13 8 2 3 26
  11 UTE 13 6 3 4 21
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 5 2 5 17
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 13 12 1 0 37
  2 VIADUKT SE BIATORBÁGY 13 3 2 8 11
  3 SOROKSÁR SPORT CLUB 13 4 1 8 13
  4 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 13 0 2 11 2
  5 REAC SPORTISKOLA SE 13 5 3 5 18
  6 DOROGI FC 13 5 2 6 17
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 13 11 0 2 33
  8 BVSC-ZUGLÓ 13 0 2 11 2
  9 BUDAÖRS 12 3 4 5 13
  10 KELEN SC 13 7 2 4 23
  11 UTE 13 12 1 0 37
  12 DUNAHARASZTI MTK 12 4 2 6 14
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 8 7 0 1 21
  2 DOROGI FC 8 6 1 1 19
  3 NYERGESÚJFALU SE 8 6 1 1 19
  4 ÚFC 8 5 1 2 16
  5 VÁC VÁROS LSE 8 4 1 3 13
  6 BSE PALÓC FARKASOK USE 8 3 0 5 9
  7 CSEPEL FC 8 1 1 6 4
  8 BVSC-ZUGLÓ 8 1 1 6 4
  9 ASTRA-ALEF HFC 8 0 0 8 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 AIRNERGY FC-BMTE 12 11 0 1 33
  2 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 8 1 3 25
  3 BUDAÖRS 11 8 1 2 25
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 11 7 0 4 21
  5 ASTRA-ALEF HFC 11 4 2 5 14
  6 DVTK 12 3 0 9 9
  7 ÚFC 11 2 1 8 7
  8 MERCEDES-KLC 12 0 1 11 1
               
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 ÚFC 12 11 1 0 34
  2 COMPLEXPRESS-METIS NFC 12 10 1 1 31
  3 MONORI SE 12 9 1 2 28
  4 NYÍRSÉG NŐI SC 11 8 0 3 24
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 12 7 2 3 23
  6 VASAS KUBALA AKADÉMIA 10 4 1 5 13
  7 BVSC-ZUGLÓ 12 3 1 8 10
  8 VÁC-DEÁKVÁR SE 12 3 1 8 10
  9 REAC SISE-FEMINA 11 3 0 8 9
  10 UFC GYÖMRŐ 11 1 0 10 3
  11 BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE (törölve) 0 0 0 0 0
  12 MAGYAR MÉLYÉPÍTŐ-HSE 11 0 0 11 0
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu