VKLA Bajnoki mérkőzések összefoglalója

U12 B

Budakeszi  - Vasas Kubala Akadémia 0:1 (0:0)

Telki, Műfüves pálya 

Összeállítás:

Winkler D,- Horváth L, Engler B, Engler D, Sagáth Z,- Edőcs D, Dombai B, Kovács O,-Smolek B

Csere:

Szabó B, Balla P, Garai L, Szirony K, Szabadi L,

Gól: Dombai B,

A fiúk nagyon készültek erre a mérkőzésre, mert az őszi szezonban vereséget szenvedtünk ettől a csapattól.

Nagyon nagy iramban kezdte mindkét csapat a mérkőzést. Az első perctől kezdve lehetett érezni az ellenfél játékosain, hogy mindent meg fognak tenni a győzelemért.  Negyed óra elteltével kezdtük átvenni a mérkőzés irányítását.  Az első félidőben két nagy helyzetünk volt és egy bődületes kapufát is lőttünk, de sajnos gólt nem. A félidőben azt kértem a srácoktól, hogy még pontosabbak legyenek és a felfutó szélső védőket jobban vegyék bele a támadások építésébe.  A második félidőben a frissen becserélt játékosokkal még nagyobb nyomás alá helyeztük az ellenfelünket, aminek meg is lett az eredménye.  

Még volt két nagy helyzetünk, de sajnos azokat már nem sikerült értékesítenünk.  Hozzá kell még tennem, hogy egy rossz helyezkedési hiba után majdnem sikerült az egyenlítés az ellenfelünknek. Összességében egy nagyon kulturált és agresszív csapatot sikerült megvernünk, amihez minden játékosnak gratulálok!

U15/B

Vasas Kubala Akadémia - Honvéd 3:3 (3:0)

Fay u. stadion, 2013.04.14. 13.00.h

Összeállítás:

Ruzicska - Sári, Kuru, Varga - Garai, Szalai, Domokos, Varjú - Honti, Horváth B., Rozgonyi

Cserék:

Mohamed, Komódi, Bánáti, Tóth, Pintér

th Keve, vezetőedző:

A MÉRKŐZÉSRŐL:

A találkozót mi kezdtük aktívabban, és már az első támadásunknál veszélyben forgott a Kispest kapuja. Az első negyedórához közeledve már több mérkőzés helyzetet dolgoztunk ki, de még sem lett belőlük gól!

Talán emiatt, a Kispest kezdett magára találni, és egyre nehezebb dolgunk lett, majd egyszer csak elkezdtük a gólgyártást és a félidő 3:0-ás állása, azt mutatta, hogy sima győzelem lesz.

A második félidő:

A kispestiek mindent vagy semmi alapon elkezdtek játszani, aminek az lett az eredménye, hogy Mi egyre idegesebben, és sok egyéni hibával folytattuk a mérkőzést. Sajnos meg is lett az eredménye a kapkodásunknak és bizonytalanságainknak, hiszen egymás után, most mi kaptuk a gólokat, úgy, hogy azokra még válaszolni sem nagyon tudtunk. 

Minden edző kollegának kívánok, az eredménytől függetlenül ilyen sportszerű és tisztességes ellenfelet. A mérkőzés végül is egy teljesen jogos döntetlennel ért végett, amely a Kispestnek nagyobb bravúr, hiszen a sírból hozták vissza a mérkőzést! Gratulálok ellenfelünknek, és kívánom magunknak, soha ilyen második félidőt…

Hajrá Csapat!

U11

Bajnoki mérkőzés, 2013. 04.14. Fáy u. 

Vasas Kubala Akadémia - Honvéd 1-2 /1-2/

Összeállítás: Kovács B., - Kis Á., Szegezdi T., Vass M., - Szima-Mármarosi B., Sárkány R., Farkas D., - Molnár Sz., Major V.

Cserék: Varszámisz M., Iványi Á.., Mohamed Z, Krista D., Ábrahám Á, Munkácsi M.

Gólszerző: Sárkány R.

Jakó István vezetőedző: 

Úgy érzem, most nem játszottunk olyan színvonalon, mint amire képesek vagyunk. Mezőnyben így is uraltuk a játékot, a Honvédnak komoly lehetőségei igazán nem voltak, a két gólt két szabadrúgásból kaptuk. Továbbra is küzdünk a csatárjáték hiányával, megvannak a labdaszerzések, megvan a labdabirtoklás, de a támadások építése és befejezése még mindig gyengén megy.

2013.04.16. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu