VKLA Bajnoki összefoglalók : U12-U15

 

U15

Vác - Vasas Kubala Akadémia 1:0 (0:0)

Vác, 2013.04.05. 9:30 óra

Összeállítás: Rabatin – Farkas, Egyed, Szilágyi, Fritz – Bakó, Micsinai, Tóth – Komódi, Pataki, Ferenczi-Bakó

Cserék: Gulyás, Kemerle, Láng, Halász, Dali

Pintér Tamás, vezetőedző:

Soros bajnoki mérkőzésünket Vácon játszottuk, igaz, csak mi akartunk játszani, a hazaiak egyszerűbb eszközökkel akarták megszerezni a számukra oly fontos három pontot. Az első félidőben, a betömörülő védelem ellen nemigen találtunk ellenszert, jobb oldalon aktív volt csapatunk, és helyzetekig, kapufákig is jutottunk, de nem sikerült gólt szereznünk. Vendéglátóink kizárólag kontrára játszottak, és ezekben volt is gólveszély, ám nem jártak sikerrel próbálkozásaik. Fordulás után sem lett izgalmasabb a meccs, mi próbáltunk úgy futballozni, ahogy a hétköznapokon is gyakorlunk, de nem volt ritmusa a játéknak, hiányzott a sebesség a csapatból, míg a szórványos váci kontrák kevésbé voltak veszélyesek. Cseréink nem tudtak új színt hozni játékunkban, aztán ahogy szokott lenni, az utolsó előtti percben egy gyors indítás után, kinyíló védelmünk mellett gólt szereztek a hazaiak (1-0), és megnyerték a találkozót. Ennyi idős korban nehéz ilyen stílusú csapat ellen játszani, mégis meg kell tanulni, mert nem mindenki részesíti előnyben a játékosságot, a célfutballal szemben.

Hajrá VASAS! Hajrá KUBALA!

U14

Vasas Kabala Akadémia-Honvéd U14 0-2 (0-1)

Pasaréti sportcentrum, műfüves pálya, 2013.04.06. 11:00 óra

Összeállítás: Varszámisz- Bagi, Csibra, Bálint, Gál- Kiss, Szabó, Rabatin- Kristály, Rozgonyi, Katona

Csere: Márton, Hajnal, Garai, Mohamed, Szegedi, Ruzicska

Gól:

Komódi László, vezetőedző:

Első félidei játékunk alapján megérdemeltük a vereséget, mert nem éreztem a játékosaimon a kellő akarást, teljesen motiválatlanul futballoztunk. Kevés volt az egymás megsegítése védekezésben és a játék felépítésében is. Egyszerűen az látszott mintha nem tudnánk futni, mozogni. Labdakihozataloknál elbujtunk és olyan helyzetbe hoztuk a labdás társunkat, hogy az képtelen legyen folytatni a labdakihozatalt. Rengeteg volt a technikai hiba. Mindenki a másikra várt, hogy majd ő megoldja. Hát ez így nem is ment! A szünet után kis átszervezés (fejmosás) történt és a második félidős játékosok már nagyot lendítettek a játékon. Labdabirtoklásunk feljavult és helyzeteket alakítottunk ki. Sajnos négy ziccert is kihagytunk a kapussal szemben. Gál Márk fejesénél sem volt szerencsénk (kapufa)! Mérges vagyok a hozzáállás miatt, mert a mérkőzéseken és az edzéseken az alap mottónk is az. Küzdeni, akarni, játszani! Ki kell emelnem Rabatin Ricsi játékát a csapat legjobbja volt.

Hajrá Vasas Kubala! 

U13

Vác- Vasas  Kubala  Akadémia 0:3 (0:3)

Vác, 2013.04.06. 11:30 óra

Összeállítás: Molnár – Bodnár , Czibulya, Bencze,  Csongvai – Szabó, Csalár, Radnó – , Kristály, Hámori,Feka.

Csere: Moró,Kacsó,Banka.

Gól: Bencze, Csongvai, Csalár.

Nagy Norbert, vezetőedző:

Vác csapatához látogattunk ezen a hétvégén és bőven volt törleszteni valónk, ha visszagondoltunk az őszi mérkőzésre. Már hazai pályán is győznünk kellett volna, de akkor bennünket elkerült a szerencse, ellenfelünk pedig kihasználta a kevés lehetőségét, ami adódott előtte. Most minden másképp alakult és már az első félidőben eldőlt a mérkőzés a javunkra. Nagyon rossz minőségű pályán kellett játszanunk, ami inkább ellenfelünknek kedvezett, de a srácok ezen a talajon is próbáltak focizni és ez főleg az első félidőben sikerült is nekik. A második félidőben egy kicsit "belealudtunk" a mérkőzésbe, erre máskor jobban kell figyelnünk, hogy ne forduljon többet elő. Gratulálok csapatomnak, fontos mérkőzést nyertek meg mostoha körülmények között.

HAJRÁ VASAS KUBALA!!!!!!!!!!!!

U12

Vasas Kubala Akadémia-Honvéd 3:1 (1:1)

Pasarét, műfüves pálya, 2013.04.06  09:00

Összeállítás: Bánfalvi D. – Mogyorósi V., Németh A., Nagy Zs., Puskás Zs.– Váradi M., Dankó M., Baráth G. – Kálnoki-Kis Zs., Tóth M., Halmai Á.

Csere: Németh R., Belső M., Kalmár O., Kovács O., Pigler B., Kovács D., Fialovszky M.

Gól: Tóth M., Puskás Zs., Németh R.

Sárga lap: Dankó M., Kovács O.

Harmati Tamás, vezetőedző: 
Felemásra sikerült az első félidő, amikor mi tudtunk több lehetőséget kialakítani az ellenfél kapuja előtt, akkor a kontrából mi kaptunk gólt, amikor a Honvédnak volt több lehetősége, akkor viszont nekünk sikerült egyenlítenünk, Kálnoki-Kis Zsombi labdáját váltotta gólra Tóth Márk egy higgadt, magabiztos megoldással. A második játékrészben a csereként beszálló játékosoknak ismét sikerült lendületet hozni a játékunkba. Ebben a félidőben sem játszottunk jól és folyamatosan, de azért akadtak szép játékok, vagy egyéni megoldások, és azt lehetett érezni, hogy együtt van a csapat, és mindenki nagyon odateszi magát. Aztán jött a vezető gólunk, amikor is a jobb oldali védőnk, Kovács Dominik futott el a jobb oldalon, majd a visszagurított labdájára a bal oldali védőnk, Puskás Zsolt érkezett és vágta a léc alá a labdát. Ezután már végképp a párharcoké és szabadrúgásoké volt a főszerep. Az utolsó percben végleg eldöntöttük a mérkőzés sorsát, Pigler Boldi futott el a baloldalon és középre lőtt labdáját Németh Roli értékesítette. Azt gondolom, hogy két jól szervezett csapat játszott egymással, ahol főleg a második játékrészben mutatott teljesítmény miatt, megérdemelten örülhettek a Kubalás fiúk a lefújást követően. Gratulálok mindkét csapatnak

   

2013.04.08. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu