U16 Bánfalvi Dániel értékelte a Honvéd elleni döntetlent

Hétvégén Tóth Mihály vezetőedző U16-os alakulata a kispestiek vendégeként lépett pályára. Ellenfelünk a tabella élmezőnyében szerepel, így nagy küzdelemre számítottunk. A csapat hálóőre, Bánfalvi Dániel értékelte a találkozót.

-Szombaton a Honvéd csapatához látogattunk és abban a reményben léptünk pályára, hogy vissza tudunk vágni a két őszi vereség miatt. Az első félidőben az ellenfél megszerezte a vezetést egy oldalszabadrúgás után, de a szünetben átbeszéltük a teendőket és a második félidőben sokkal bátrabban játszottunk. Ennek köszönhetően egyenlíteni tudtunk, valamint sikerült is ezt az eredményt megtartani a találkozó végéig. Összességében igazságos eredmény született.

Következő ellenfél a Puskás Akadémia együttese, akikkel 21-21 ponttal állunk a tabella 5. és 6. helyén. Fiatal kapusunk az eddigi összecsapásokhoz hasonlóan ezúttal is győzelmet vár.

-Most hétvégén Felcsút csapatát fogadjuk, akik a tabellán egy hellyel előznek meg minket. Bár legnagyobb erősségük a fizikumuk, ennek ellenére ősszel mindkét meccsünkön győzni tudtunk 2-1 és 3-1 arányban. Remélem, hogy a mostani találkozón is hasonló eredmény fog születni!

2017.04.07. 15:26

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu