U15 Bánfalvi Dániel értékelte az Illés elleni meccset

Az elmúlt időszak szép szereplése azt eredményezte, hogy a tabellán folyamatosan előre tudtatok lépni. Legutóbb az Illés Akadémiához utaztatok.

-Hétvégén a tabella 6. helyén álló Szombathelyhez látogattunk. Az őszi meccsünkön 1:0-ra kikaptunk és abban a reményben léptünk pályára, hogy most jobb eredményt tudunk elérni. 

A mérkőzés első részében többet birtokoltátok a labdát ellenfeleteknél, de a letámadásaitok nem zárultak góllal. Mi volt az a tényező, ami megnehezítette a játékotokat?

-A meccset kicsit álmosan kezdtük, de ezt a szombathelyiek csapata szerencsére nem tudta kihasználni. Ők hozzánk hasonlóan a rövid passzos játékukat próbálták játszani, ezen kívül legnagyobb erősségük a fizikumuk volt.

A találkozó második felében gyorsabbá vált a játékotok és az első félidőben mutatottnál is többet volt nálatok a labda, ennek ellenére gól nélküli döntetlen lett az összecsapás vége. Mennyire látod reálisnak a végeredményt?

-A gól nélküli első félidő után a szünetben rendeztük a sorokat. A második félidőben mindkét oldalon hatalmas helyzetek maradtak ki, így szerintem a 0:0-ás döntetlen reális eredmény. Most szombaton az MTK ellen lehet majd javítani!

2016.05.18. 07:47

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu