U14 Bárdi Milán értékelte a mezőkövesdi edzőmeccset

Bárdi Milán és U14-es csapata a bajnoki rajt előtt elutaztak Mezőkövesdre, hogy utolsó megmérettetés gyanánt pályára lépjenek egy felkészülési mérkőzésen.

-Múlt héten pénteken játszottunk a Mezőkövesd ellen egy pörgős, gyors meccset. Jól játszottak középpályán, szépen járatták a labdát, egy gyorsan játszó csapat volt.

Bár a mezőkövesdieknek sikerült 3 gólt rúgniuk, Pál Zoltán csapata ennél is jobban teljesített. Milán a győzelem ellenére megfogalmazta melyek azok a területek, ahol erősebben kell koncentrálniuk.

-Jó mélységi passzokkal mögéjük tudtunk kerülni, sok helyzetünk volt, de a befejezésekben még kell fejlődnünk. Szépen járattuk a labdát mi is, csak kicsit kapkodó volt a játékunk, az utolsó passzokra egy kicsivel jobban oda kell figyelnünk. A felkészülés végéhez értünk, nagyon sokat fejlődtünk az elmúlt hetekben, mind fizikálisan, mind a játékban. Sokat fejlesztettük az erőnlétünket, ez meg is látszott a kövesdiek ellen, sokkal jobban bírtuk a meccs végét, mint ők, kevesebb cserével is. Ezen a héten szombaton játszunk a Nyíregyháza ellen, ezzel megkezdjük a bajnokságot.

2016.08.25. 16:43

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu