VKLA Békéscsaba - Vasas Kubala Akadémia

U19

Békéscsaba – Vasas Kubala Akadémia 0:3 (0:3)

Békéscsaba műfüves pálya, 2013.05.01. 14:00 óra

Összeállítás:

Kovács – Marcsek, Tóth, Rőthy, Lesták – Vida, Nagyházi, Berecz – Primus, Katona, Szedlár.

Cserék:

Thoma – Szedlár helyett és Szénási – Primus helyett a 60. percben és

Kollár – Vida helyett a 67. percben.

Németh (kapus).

Gólszerző: Szedlár Zoltán a 32’, Primus Renátó a 38’ és Berecz Zsombor a 44. percben.

Tóth Csaba, vezetőedző:

A vendéglátóknak élet halál kérdés volt a három pont sorsa, ezért érezhetően mindent megtettek érte. Egyből ránk jöttek és letámadtak a hazaiak, de majdnem minden esetben sikerült játékkal kihoznunk a labdát. Csupán egy-kétszer kellett a vonalat meghúzó védelem ellen hosszú indításokkal támadást építeni. A gyors és technikailag jól kivitelezett labdakihozatalunkból a magasan védekező csabaiak védelmével találkoztunk már a közép harmadban. Több esetben is mögéjük tudtunk kerülni, de az utolsó passzok célt tévesztettek. A nagy hőség miatt az ivó szünet után, Vida Máté remek kényszerítővel tálalt Katona Bence elé, aki az alapvonalról gurított vissza az érkező Szedlár Zoli elé és a hálóba pofozta a labdát 0-1. Rövidre rá Katona Bence egyéni akcióját Primus Renátó elé szerelték, aki 5 méterről a kapuba passzolt 0-2. A védekezésünk stabil és agresszív volt, csak pár szögletettel és átlövéssel voltak veszélyesek ránk. A félidő előtt Szedlár Zoli oldalszabadrúgásából Berecz Zsombor fejelt a hálóba 0-3. A második félidőt ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Bátran játszottunk és olykor eldugtuk a labdát, de a támadózónába érve az előny növelése miatt gyorsan akartuk befejezni a támadásainkat. A kettős cserét követően tovább dolgoztunk ki helyzeteket, de Katona Bence két ziccerét nem tudta értékesíteni, Thoma Krisztián labdaszerzése után a passza a gólvonal előtt állt meg. Nem tudtunk újabb gólt szerezni, azonban a labdabirtoklásunk meddő volt és a stílusjegyeink is visszaköszöntek. A hitehagyott viharsarkiak egyre jobban elfáradtak és néha fejüket vesztve próbáltak szerelni. Összességében megérdemelten nyertünk, de a kapu előtti koncentráció hiány miatt több helyzetünk is kimaradt. A szemléletváltás és gondolkodásmódban bekövetkezett változásnak tudhatjuk be a jó teljesítményeket. Remélem nemcsak a győzelem ízét, hanem a mentális siker másságát is megéreztük, és ennek szellemében lépünk ezentúl állandóan pályára.

U17

2013.05.01. Békéscsaba műfüves pálya, 12:00

Békéscsaba - Vasas Kubala Akadémia 0:3 (0:1)

Összeállítás: 

Major - Kubicza, Hesz, Orosz, Baglyas - Simon, Dorogi, Gálfi - Forgács, Szilágyi, Busa

Csere:

Szilágyi h. Weiland (45.p.), Kubicza h. Somogyvári (45.p), Forgács h. Béres (60.p.), Busa h. Vogel (60.p.), Gálfi h. Husz (70.p)

Gólszerző: Dorogi, Simon, Weiland

Domján Norbert:

A kezdő sípszó után nehezen lendültünk játékba, az utazás és a nagy hőség miatt. Miután átvettük a kezdeményezést Szilágyi Máté került kétszer a kapussal szembe, de a hazaiak hálóőre védeni tudott. Az első gólunk egy formás akció végén született a 30. percben. Simon Márk indítása után a védők mögé kerülő Baglyas Mátyás pontos beadását Dorogi Renátó fejelte a hálóba egy szép mozdulattal. A szünetben sok folyadékkal kellett frissíteni a nagy hőség miatt, a játék képe a második játékrészre sem változott, továbbra is többet birtokoltuk a labdát, de a második találatunkra egészen a 80. percig várnunk kellett. Ekkor Simon Márk 18 méterről szabadrúgásból tekert a rövid felsőbe, a bajnokságban már 4 hasonló gyönyörű gólt szerzett, amihez külön gratuláció jár. A hazai csapat kinyílt és a mérkőzés vége előtt Weiland Maximilian megszerezte harmadik találatunkat, a beadás megint Baglyas Matyitól érkezett.

Összességében teljesen megérdemelt a győzelmünk és örömteli, hogy ismét kapott gól nélkül tudtuk megszerezni a 3 pontot, gratulálok a csapatnak!

2013.05.02. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu