U17 Béla Dániel értékelte a Debrecen elleni bajnoki győzelmet

Béla Dániel és U17-es csapattársai az elmúlt hétvégén három nagyon fontos ponttal tértek haza Debrecenből. Játékosunk télen érkezett a Vasas Kubala Akadémiához, ezúttal ő foglalja össze a találkozó legfontosabb momentumait.

-Továbbra is a ránk jellemző agresszív és sok futással járó taktikával kezdtünk, de ezúttal kevesebb labdaszerzés sikerült, és a helyzeteink is kimaradtak. Nekem is három ígéretes lövésem volt, melyeket sajnos nem tudtam gólra váltani.  A második félidőben a viharos szembe szélnek köszönhetően a sok passzos játékra tértünk, az új taktikánkat pedig az ellenfelünk nem tudta lekövetni, így hamar előnyre tettünk szert. Ezután már uraltuk a mérkőzést, és a gyors kontráinknak köszönhetően növelni tudtuk az előnyünket. Sajnos innentől ismét a pontatlanság és a kapkodás jellemezte játékunkat, ennek megfelelően elmaradt a kiütéses győzelem.

Hétvégén sorsdöntő mérkőzés várt volna U17-es akadémistáinkra, de a sok sérült kerettag és az U17 -es válogatott programja miatt elmarad a szombati megmérettetés.

-Májusban szorítunk a társainknak, de Opavszky Balázs, Arday Dominik és Torvund Alexander nélkül, nekünk most itthon kell megmutatnunk, hogy igazi csapat vagyunk és bravúrra készülünk az FTC és az MTK ellen! Egyre jobb formában és erőben vagyunk, aminek párosulnia kell hittel és magabiztossággal, hiszen számunkra pozitív eredményt tudunk és akarunk elérni!

2017.04.28. 16:13

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu