U10 Bemutatjuk Arany Dávidot, az U10-U11-es korosztály edzőjét

Arany Dávid személyében újabb utánpótlás edző csatlakozott a Vasas Kubala Akadémia szakmai stábjához.

-Szenvedélyem a labdarúgás. Már nagyon fiatal koromban megfogott az edzői szakma varázsa, így 29 éves koromra eljutottam odáig, hogy több mint 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Az elmúlt éveket a Dunaújváros PASE korosztályos csapatainál töltöttem, ahol az  U14-es és U15-ös csapatok vezetőedzője voltam. Nagyon sikeres időszakot tudhatok magam mögött, a játékosokkal megtaláltam a közös hangot, kiválóan tudtam együtt dolgozni velük. Szép eredményeket értünk el a hazai és a nemzetközi porondon is egyaránt.

Dávid több szempontból is gyümölcsözőnek tartotta azt a döntést, hogy részese legyen az Akadémián folyó szakmai munkának.

-A Vasas megkeresése óriási megtiszteltetés volt számomra. Hamar kiderült, hogy a labdarúgásról alkotott filozófiánk nagyon közel áll egymáshoz. Fontos volt az is számomra, hogy itt kiváló szakemberekkel leszek körülvéve, akiktől rengeteget tanulhatok, így a szakmai fejlődésem is biztosítva van.

A pasaréti szakember az U10-11-es korosztályú fiatalokkal fog foglalkozni. Arany Dávid motiváltan kezdte el a nyári felkészülést kis csapatával és nem titkolt célja, hogy a keze alatt fejlődő labdarúgók a legmagasabb szintig juthassanak el.

-Az utóbbi években nem foglalkoztam kis korosztályú játékosokkal, de egyéni képzésre rendre jártak hozzám ebből az évfolyamokból is gyerekek. Így tisztában vagyok az életkori sajátosságaikkal, a technikai képességeikkel és a fizikai tulajdonságaikkal. Kisgyerekekkel foglalkozni rendkívül hálás feladat, nagy lelkesedéssel nézek a munka elé. Bízom benne, hogy a beilleszkedésem zökkenőmentes lesz. A cél adott: olyan  játékosok képzése, akik később megállják a helyüket a felnőtt csapatban is. Én is szeretnék hozzájárulni az új Vida Máték, Berecz Zsomborok és Ádám Martinok kineveléséhez. 

2016.08.14. 19:06

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu