VKLA Bemutatjuk Ludmán Andor kapusedzőt

Ludmán Andor személyében újabb szakembert üdvözölhetünk a Vasas Kubala Akadémián. A sikeres kapusedző fiatal hálóőreink trenírozásában fog segédkezni.

-2009 óta foglalkozom rendszeresen utánpótlás kapusokkal, kisebb egyesületeknél. Legfontosabb célom az volt, hogy kapusaim még inkább megszeressék a focit és azon belül a kapus posztot. Több kapusom jutott már el - talán szerénytelenül mondhatom, hogy közös munkánk eredményeként - NB-s klubok utánpótlás csapataiba. 

Ludmán Andor kapus edző feladatai közé nem csupán a pasaréti srácok fognak tartozni, hanem női csapatunk kapusai is az új szakember kezei alatt fejlődnek a jövőben.

-Babócsy András invitálására kerültem a Vasas pasaréti bázisának kötelékébe. Óriási büszkeség tölt el, hogy egy ilyen patinás egyesületnél számítanak a munkámra. Elértem azt az álmom, hogy első osztályú klub utánpótlásában dolgozhatok. Kihívásnak éreztem, érzem a feladatot, melyet mindenki (kapusok, szüleik, edzőik, vezetők) megelégedettségére szeretnék végezni. Inspiráló, hogy végre Hölgyekkel is dolgozhatok. 

A szakember saját gyermekkori tapasztalataiból meríti motivációját, melynek alapján szoros együttműködés a célja a Fáy utcai trénerekkel.

-Aki ismer az tudja, hogy szívügyem a gyermek kapusok képzése.  Az én gyerekkoromban nem nagyon voltak kapusedzők, sok mindent a saját hibáimon kellett megtapasztalni és megtanulni. Azért dolgozom, hogy a lehető legtöbb hibát megelőzhessünk. Óriási élmény számomra mikor látom, hogy kapusaim mennyit fejlődnek és milyen sikereket érnek el. Rövid távú célom, hogy a rám bízott kapusok egész év során kiegyensúlyozottan, magas szinten védjenek, sok játékkal, jó hangulatú edzésekkel. Korosztályukban "kész" kapusokat szeretnék átadni az Akadémiának.  

2016.08.04. 14:23

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu