U9 Bemutatjuk U9-es csapatunk edzőjét, Szamosszegi Gábort

Szamosszegi Gábor személyében egy olyan szakember érkezett a Vasas Kubala Akadémiához, aki labdarúgó pályafutásával és sokrétű szakmai tapasztalatával mindenképpen érdekes színfoltja lesz az Akadémia szakmai stábjának.

-Amióta az eszemet tudom, a labdarúgás az életem része. Édesapám is futballista, majd edző volt, így nem volt kérdés, hogy engem is megfertőz majd ez sport. Aktív pályafutásomat nemrég fejeztem be, és bár a sérülések nem kerültek el, boldog vagyok, hogy olyan csapatokban játszhattam, mint a Szeged, a Kecskemét, a Szigetszentmiklós vagy éppen a Tatabánya. Az edzői szakmába korán belekóstoltam, óvodásoknak évekig tartottam foglalkozásokat. Majd komolyabb szinten a Diósd utánpótlás vezetője lettem, amelyben több korosztály mellett is dolgoztam. Harminchárom éves korom ellenére szerencsésnek mondhatom magam, mert belekóstolhattam már a felnőtt labdarúgás világába is, a Diósd és a Szigetszentmiklós csapatánál is segítő lehettem.

A szakember elismerően nyilatkozott az Akadémiáról, valamint kiemelte, hogy saját szakmai fejlődése szempontjából milyen kiemelkedő szerepet nyújthat számára klubunk.

-A Vasas megkeresése nagyon megtisztelő volt számomra, hiszen egy hatalmas múlttal és identitással rendelkező egyesületről van szó. A klub filozófiájával nem volt nehéz azonosulni, szakmaisága és a háttere is adott ahhoz, hogy fejlődjek. Egy edző mindig képzi magát, én is ezt teszem. Szerencsére a családom mindenben támogat, amiért nem lehetek elég hálás nekik. Főleg, mert hamarosan újabb taggal bővülünk… Bízom benne, hogy megszállottságom átragad a kezeim közül kikerülő gyerekekre is. Ha ez így lesz, akkor a siker is közelebb kerül hozzájuk.

2016.09.06. 10:32

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu