VKLA Bemutatkozik Bajor Richárd erőnléti edző

A Vasas Kubala Akadémia U19-es korosztályának felkészülési időszakát nem csupán a játékosok és a szakmai stáb kezdte meg a héten, hanem első nap csatlakoztak a munkához az Akadémiához újonnan érkező szakemberek is. Az erőnléti részleg bővítése kapcsán Bajor Richárd fogja segíteni az akadémiai korosztályok munkáját.

-Mióta az eszemet tudom, a labdarúgás az életem része. Nem tudok olyan emléket felidézni, ahol valamilyen formában ne rúgtam volna a bőrt. Jászberényben születtem és ott is jártam végig az utánpótlás futball korosztályos lépcsőit. Játékosi pályafutásomat végigkísérte a rendszeres edzés a pályán és azon kívül, a konditeremben is. Edzői tanulmányaim előrehaladtával törekedtem a labdarúgás és az edzőtermi edzés összefésülésére, így lettem az erőnléti szakma szerelmese. Volt szerencsém a Jászberényi FC U19-es csapatának 2015/2016-os nyári felkészülésében segíteni, felkészíteni a csapatot az előttük álló bajnokságra, illetve egy rövid ideig a Törökbálinti Focisuli SE korosztályos csapatánál dolgoztam.

A célok kitűzéséről beszélgetve és arra a kérdésre, miszerint hogyan illik a Vasas Kubala Akadémia Bajor Richárd pályafutásába és a fiatal erőnléti edző munkájából mit tud kamatoztatni az Akadémia, határozottan és céltudatosan fogalmazott a szakember:

-Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a Vasasnál dolgozhatom. A jövőben minden percben arra törekszem, hogy megháláljam a belém fektetett bizalmat, és kihozzam a játékosokból azt, ami nagy és sikeres játékossá váláshoz segíti őket. Legfőképpen arra fogok törekedni, hogy a srácok megkapják azokat az életkori sajátosságoknak megfelelő ingereket, melyek egyről a kettőre, későbbiekben pedig majd kettőről a háromra lépésüket segíti. Ebben fontos kiemelnem, hogy az én felfogásomban csakis preventív teljesítményfokozásról beszélhetünk. Célom a non-kontakt sérülések minimalizálása, hogy a játékosaink minél tovább bevethetőek legyenek a pályán, valamint egészségesek maradjanak a pályán kívül is.

2016.07.19. 17:24

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu