VKLA Bencze Márk jelenti Hollandiából

A Vasas Kubala Akadémia tehetséges játékosa, Bencze Márk a nyár folyamán kapott hároméves szerződést a holland élvonalbeli Vitesse klubjától.

Akadémistánk ugyan még csak néhány hete tartózkodik Hollandiában, mégis már a bajnokság elején sikerült bizonyítania.

-Az első Vitesse gólomat tétmérkőzésen a 2. bajnoki fordulóban szereztem az FC Emmen csapata ellen. Nagyon boldog voltam, mert ezen a meccsen elég jól játszottam, s a gólomon kívül adtam egy gólpasszt is. Jobb oldalról kiléptem a védők közül, és jobb lábbal a hosszú sarokba passzoltam.

A mérkőzések mellett hogyan telik az életed, sikerült-e beilleszkedned az új környezetbe? Mivel telnek a napjaid?

-Kétfajta nap létezik: amikor van reggeli edzés, és amikor nincs. Ha nincs, akkor általában 7 órakor kelek, ami soha nem szokott sikerülni a "Szundi" miatt. Ezért inkább a 7:20-as ébredés után elkészülök és indulok a suliba valamelyik nevelőszülőmmel. Az iskolából 14:30-kor vesz fel engem az a busz, amelyik összegyűjt néhány olyan játékost, akik később végeznek. 15:30-tól kezdődik az edzésem, ami ugyanúgy épül fel, mint az itthoni. Egy kis rondó után bemelegítés jön, majd labdatartás és játék. Utána megyek haza tömegközlekedéssel, otthon pedig vacsora, majd a pihenésé a főszerep, na és persze a családtagokkal és a barátnőmmel való beszélgetés.

2016.09.28. 10:03

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu