U17 Bencze Zsolt edzői értékelése a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzésről

Vasas Kubala Akadémia-Puskás Akadémia 1:3 (0:1)

Fáy utca műfüves pálya, 2016. 10. 08. 12:00óra

Összeállítás: Mityók R. - Szalai B., Opavszky B., Arday D., Győri O. - Eichenvalder R., Baranyi B., Takács E. - Erős N., Nagy Z., Torvund A.

Csere: Benke A., Papp O., Szabó L., Deák S., Ráth V., Delea Zs.

Gól: Erős N.

Vezetőedző:

Mindenekelőtt hadd kívánjak a csapat nevében is mielőbb jobbulást és felépülést Mityók Rolinak, aki egy szerencsétlen ütközés után szenvedett agyrázkódást.

A mérkőzés elején az öltözőben arra kértem a fiúkat, hogy bátran, felszabadultan játsszanak. Nagyon kapkodva és pontatlanul kezdtünk. Nem birtokoltuk a labdát megfelelően, és amit megbeszéltünk abból elég keveset valósítottunk meg. A kapott gólnál is nagyot hibáztunk, nem zártunk vissza megfelelően. Szünetben megbeszéltük, hogy a védekezésünket toljuk feljebb és próbáljuk többet birtokolni a labdát. A második félidőben, ennek hatására jobb lett a játékunk és sokkal veszélyesebbek lettünk az ellenfél kapujára, de sajnos egy figyelmetlenség után újabb gólt kaptunk. A kapott gól után még nagyobb iramot kezdtünk diktálni és sikerült is szépítenünk. Levegőben lógott, hogy kiegyenlítsünk, de ismét az ellenfelünk szerzett gólt. Ma be kellett látnunk, hogy egy ilyen masszív, jó csapat ellen, ha nem hozza ki mindenki magából a maximumot, akkor nem tudunk pontokat szerezni. A vereség ellenére csak gratulálni tudok a fiúknak, mert ha játékban nem is voltunk ma jók, de hozzáállásban úgy látom, egyre egységesebbek vagyunk.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.10.10. 13:53

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu