U19 Bene Máté értékelte a Honvéd és a III. Kerület elleni meccset

Bene Máté a téli felkészülési időszak alatt érkezett a Vasas Kubala Akadémiához. Fiatal hálóőrünk hétről hétre védi U19-es korosztályunk kapuját. Ezúttal Mátéval beszélgettünk a múlt heti, Honvéd elleni bajnoki mérkőzésről. Kíváncsiak voltunk, hogyan látta kapusunk az összecsapást a saját szemszögéből.

-A csapat tagjai egy összeszokott játékot mutattak a pályára lépést követően. Jól járatták a labdát, jól zárták a területet.  Az első félidőben egy kiegyenlített játékot láttunk, ahol túl sok teendőm nem volt egy kapáslövésen kívül. A második félidőben is egy rendkívül temperamentumos játékot láthattunk, a helyzetek megvoltak mindkét térfélen.  A második etapban volt egy kapufánk, majd a védők között egy lapos labda utat talált a hálóba. A gól után kitámadtunk, az utolsó 10 percben pedig már inkább az ellenfél térfelén zajlott a játék. A 93. percben egy szöglet utáni tisztázás megtalálta a félpályán üresen álló csatárt, aki ziccerben nem hibázott, így beállítva a 2-0-ás végeredményt. Elmondható, hogy összességében egy lendületes, helyzetekkel tarkított mérkőzést játszottunk, a csapat a legjobb formáját adta, annak ellenére, hogy a játék körülményeit nehezítette a rossz időjárás.

A legidősebb korosztályban bajnoki szünet lesz az előttünk álló hétvégén, így a szakmai stáb egy hétközi mérkőzést illesztett be a heti programba.

-Felkészülési mérkőzést játszottunk a III. Kerületi TVE csapatával, akik az U19 III. osztály közép A bajnokságában szerepelnek. A 3. percben egy szöglet utáni öngóllal megszereztük a vezetést, de az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Több helyzetet is kidolgoztunk, amelynek az eredménye a 3-0–ás félidei eredmény lett. A második játékrészben a jó kezdés után sorra alakítottuk ki a helyzeteket, azonban voltak olyanok, amelyeket nem tudtunk érvényesíteni. A mérkőzés végeredménye 5-0 lett. Ez a meccs kiváló alkalom volt egy edzőmérkőzésre, valamint a fizikai állapot felmérésére.

2017.03.24. 07:47

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu