VFC Bernd Storck számít Vida Mátéra

A Vasas Kubala Akadémia minden alkalommal büszke egykori akadémistáira, hiszen a nálunk folyó szakmai munka minőségét mi sem bizonyíthatja jobban, mint az, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány legutóbb kijelölt 18 fős keretében egykori játékosunk, Vida Máté is helyet kapott. Máté hétről hétre magabiztosan játszik a Vasas FC felnőtt csapatában, teljesítményével pedig kivívta magának a lehetőséget, hogy a mai naptól Telkiben készülhessen a felnőtt labdarúgó válogatottal.

- A behívott játékosok mindegyike bizonyított már valamilyen formában, néhányan aktuális jó teljesítményükkel, mások képességeikkel hívták fel magukra a figyelmet. Szeretnék mindenkiről pontosabb képet kapni, a fizikai tesztek eredményei mellett közvetlen tapasztalatot gyűjteni személyiségükről, képességeikről egyaránt. A keret tagjainak lehetőségük nyílik arra, hogy megmutassák, a közeli vagy távolabbi jövőben helyet követelhetnek maguknak a válogatottban - fogalmazott a kapitány.

Természetesen Vida Máté ezúttal is a rendelkezésünkre állt, egykori akadémistánkkal készült interjúnk hamarosan olvasható lesz!

2016.08.22. 16:21

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu