U19 Borvető Áron értékelte az elmúlt időszak mérkőzéseit

Szombaton Debrecen csapata látogatott el U19-es játékosainkhoz. Gabala Ferenc vezetőedző labdarúgói jelenleg 32 ponttal a tabella előkelő, harmadik helyén állnak, s a góllövő listára pillantva láthatjuk, hogy az élen nem más áll 10 találattal, mint a Vasas Kubala Akadémista tehetséges labdarúgója, Borvető Áron.

-Motiváltan vártuk a mérkőzést, mert előzőleg Debrecenben vereséget szenvedtünk, amiért most vissza szerettünk volna vágni. Nagyon jól kezdtük a meccset, szervezetten játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki és betartottuk az öltözőben megbeszélteket. Ennek eredményeképpen megszereztük a vezetést a félidő közepén. Az első félidővel ellentétben a másodikat álmosan és fegyelmezetlenül kezdtük, és egy szöglet utáni figyelmetlenség után egyenlíteni tudott a Debrecen. A gól után próbáltunk ritmust váltani, meg is voltak a lehetőségeink, de nem tudtunk velük élni. Bosszantó, hogy csak egy pontot tudtunk szerezni, mert ez nem az első ilyen meccsünk volt a szezonban, ahol - ha kicsit jobban odafigyelünk - mind a három pontot megszerezhettük volna.

Legidősebb korosztályunk kedden felkészülési mérkőzés keretében a 43.sz. Építők együttesét, a BLSZ I. osztályú felnőtt csapatát fogadta, mely Áron szerint több szempontból is előnyös számukra.

-Az ilyen edzőmérkőzések több szempontból jól szolgálják a felkészülésünket, hiszen szokhatjuk a felnőttek elleni játékot, illetve a keret összes tagja megkapja a szükséges meccsterhelést. Izgalmas és fordulatos találkozót játszottunk, ahol többségben jó teljesítményt nyújtott a csapat.

A csapat hétvégén Szombathelyre utazik, az Illés Akadémia-Haladás együttese ellen fognak pályára lépni. Ellenfelünk a tabella 6. helyéről várja a találkozót.

-Nagyon korán, hajnalban indulunk majd, ami - bízom benne - nem lesz hatással a játékunkra. Ahogy eddig is minden mérkőzésen, most is győzni szeretnénk, valamint ki szeretnénk javítani az elmúlt hetek botlásait. Nincs már sok meccs a bajnokságban, lassan a hajrában vagyunk, ahol minden pont nagyon fontos lehet a végelszámolásnál. Ennek tudatában szeretnénk elhozni a három pontot, és a lehető legföljebb lenni a tabellán a bajnokság végeztével.

2017.04.28. 14:03

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu