U19 Borvető Áron győri értékelése, és Debrecen elleni beharangozója

Borvető Áron, U19-es csapatunk oszlopos tagja értékelte a bajnokság 8. fordulójában megrendezésre kerülő ETO FC Győr elleni bajnoki mérkőzést.

-Szombaton Győrbe utaztunk, ahol természetesen a győzelem megszerzése volt a cél, mint minden mérkőzésen. Nagyon jól kezdtük a játékot, minden taktikai utasítást betartottunk, amit a mester kért tőlünk, elől is és hátul is. Ennek köszönhető, hogy hamar, már az első félidő elején kétgólos előnybe kerültünk. Az első félidőben voltak még lehetőségeink, de maradt a 2-0 az állás félidőben.

Áron próbált rávilágítani arra is, hogy az első félidőben mutatott játék ellenére mi vezethetett a mérkőzést elvesztéséig, s a jövőben min kell változtatni, hogy ez elkerülhető legyen.

-A második félidőben kényelmesen játszottunk, nem koncentráltunk eléggé és magunkra húztuk az ellenfelet, aki egy öngóllal és egy tizenegyessel kiegyenlített, majd az utolsó percben a győzelmet is megszerezte. Az első félidő alapján győzelmet érdemeltünk, mert lefociztuk az ellenfelet, a másodikban pedig csak magunkat hibáztathatjuk, hogy így alakult a mérkőzés. Tanultunk a hibáinkból és motiváltan várjuk a következő mérkőzést. A hétvégén a Debrecen csapata látogat el hozzánk. Tudjuk, hogy egy kemény csapatról van szó, akik ellen múltkor is szoros meccsen tudtunk csak nyerni. Nem készülünk különösebben ellenük, elsősorban magunkra koncentrálunk, és a saját hibáinkat szeretnénk kijavítani. Egyértelműen nyerni szeretnénk, ahogy minden mérkőzésen. Bízunk benne, hogy ez sikerülni fog!

2016.10.20. 14:36

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu