VKLA Bozsik Torna - U9

 

Bozsik torna (Tavasz/2. forduló)

 

Vasas Kubala Akadémia I. csapat

 

Csapatnévsor:

1. Földeák Levente

2. Hajducsek Gergő

3. Jánk András Márk

4. Doernbrack Félix Nils

5. Bárdos Ádám

6. Gomola Dominik

 

Vezetőedző: Orosz Dávid

Másodedző: Balázs Gergő

Mérkőzések:

1.  Vasas Kubala Akadémia I.-III. Kerület TUE II.        5:0

Első mérkőzésünkön már az első perctől irányítottuk a játékot, az történt a pályán, amit mi szerettünk volna. A srácok fegyelmezetten tették a dolgukat. Kemény védekezés, sikeres letámadások, sok passz, jó cselek és filozófiánkhoz méltó támadások voltak láthatóak.

2. Vasas Kubala Akadémia I.-Gázművek I. 2:2

A következő mérkőzésre a fiúk sikeresen át tudták menteni az előző formájukat. Kiegyenlített küzdelem volt a két csapat között. A mérkőzés elején az ellenfél előnyhöz jutott egy kontratámadás végén. A srácok viszont rákapcsoltak és gyönyörű gólokat lőve megfordították a mérkőzést. A végén sajnos nem volt szerencsénk, mert az egyenlítő gól után véget is ért a mérkőzés. Mind a védekezéssel, mind a támadásokkal, mind pedig a hozzáállással maximálisan meg voltam elégedve!

3. Vasas Kubala Akadémia I.-Vízművek I. 1:4

Itt a srácok kicsit elfáradtak, kevesebb stílusunknak megfelelő elemet tudtak bemutatni sikeresen. A hozzáállással és győzni akarással viszont nem volt semmi probléma. Ezt bizonyítja, hogy a gólunkat is egy szemfüles labdaszerzés után szereztük a mérkőzés végén.

Összegzés:

Időről-időre és mérkőzésről-mérkőzésre a fiúk egyre jobban kezdik elsajátítani a klubunk filozófiáját. Az első két mérkőzésen nagyszerűen játszottak, szinte hiba nélkül. Csapatként működtek! A hozzáállás és győzni akarás kimagaslott a mezőnyből! Kapusom nem volt, vészkapussal játszottuk le az összes mérkőzést és sikeresen be tudtuk őt is venni a játékba! Nagy dicséret jár nekik!!!

Így tovább srácok! Hajrá Vasas!

 

Vasas Kubala Akadémia II. csapat

 

Csapatnévsor:

1. Bánkuti Olivér

2. Koklács Benedek

3. Sárközi Zalán

4. Simon Keve

5. Várhidi Tamás

 

Vezetőedző: Balázs Gergő

Másodedző: Orosz Dávid

 

Mérkőzések:

1. Vasas Kubala Akadémia II. – Mészöly Focisuli I.          4-0

Első megmérettetést sikerült úgy kezdenünk, hogy az első perctől az utolsó percig a kezünkben volt a mérkőzés! A fiúk többségében jó döntéseket hoztak, csapatjáték nagyszerűen működött, mindenki kivette a részét a sikerből! Olyan dolgokat véltem felfedezni a labda nélküli játékosok mozgásában, ami azért azt gondolom nem mindennapi ebben a korosztályban! Szép kezdés!

 

2. Vasas Kubala Akadémia II. – Baráti Bőrlabda                     3-3

Ez a mérkőzés is azok közé tartozott, ahol a labdarúgást mi játszottuk. Ezen a napon kapus nélkül vettünk részt, ezáltal szinte mindig létszámfölényes helyzeteket tudtunk kialakítani, illetve a srácok labdavesztés után azonnal törekedtek a labda visszaszerzésére, mert az ellenfél is tudta, hogy nincs kapusunk…. Ők próbálták a „célba lövésekkel” megnyerni a mérkőzést, amit sokszor sikerült megakadályozni az agresszív és gyors visszatámadásokkal! Mi gólokat rúgtunk, ők pedig –amint már említettem- a célba lövést gyakorolták….. Külön kiemelném azt, hogy törekedtek a labda megbecsülésére! Ha nehezen megszerezték, nem adták el könnyen! Tetszett a játék!

3. Vasas Kubala Akadémia – III. Kerület TVE     8-2

Az utolsó mérkőzést felszabadultan és nagy örömmel játszották a srácok. Szebbnél szebb megoldások, átadások, labdajáratások követték egymást, amik végén egy okos, ésszel elhelyezett lövés, vagy pedig egy sakk-matt helyzetig kijátszott támadás alakult ki eredményesen befejezve. Öröm volt nézni, hogy a srácok mennyire tudnak egymásért küzdeni és boldogan játszani! Szép játék volt!

Összegezve:

Három dolgot emelnék ki:

1. Kapus nélküli játékunk duplán elérte célját.
            - A mérkőzéseken folyamatosan létszámfölényben tudtunk támadásokat vezetni

- Védekezésben már ösztönösen visszatámadtak a srácok, mert tudták, hogy nincs még egy esély, hogy ne kapjanak gólt, illetve az ellenfelek többnyire „célba lövést” szerettek volna alkalmazni, amit nagy ellenállással az esetek többségében meg tudtak akadályozni!

2. A stílusunknak megfelelő játékelemek és az edzésekről hozott emlékezetek egyre többet és többet visszaköszönnek a játékukban a mérkőzések folyamán, ezáltal sokkal jobban élvezik a játék adta örömöket!

3. Egyre szorosabb a csapategység, ami a szurkolásban is megnyilvánul. Sokszor felharsant a vonal mellett a Vasas induló is, amikor a másik csapatnak épp nem volt megmérettetése. Azt gondolom, hogy közösséget, egységet alkotunk, ahol mindenki jól érzi magát!

Szép volt fiúk! Ügyesek voltatok! Így tovább! Hajrá!

HAJRÁ VASAS! HAJRÁ KUBALA! 

2013.05.08. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu