VKLA Carlos Kubala beszéde édesapja szobrának megkoszorúzásakor

 
Carlos Kubala:
 
"Mindenkit sok szeretettel köszöntök!
 
Nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy itt lehetek Veletek!
 
Egy újabb alkalommal tisztelgünk édesapám emléke előtt, és ez most egyben a záró eseménye a nemzetközi, U16-os focitornánknak is. 
 
Szeretném megköszönni két barátomnak, Markovits Lászlónak és Rabatin Józsefnek, illetve az Akadémia valamennyi munkatársának, akik munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a torna évről évre megrendezésre kerüljön és folyamatosan haladjon a nemzetközi elismertség felé.
 
A szimpatizánsainknak, barátainknak is köszönet jár. 
 
Ahogy természetesen a szakmai stábnak, valamint a játékosoknak is hálás vagyok. Nemcsak szakmai szempontból köszönöm, hanem azt a sportszerű hozzáállást is, amit a meccseken tanúsítottatok. 
 
Természetesen a sportban fontos a győzni akarás, de nem lehet minden felett álló szempont. Úgy gondolom, hogy az Akadémia elsődleges feladata, hogy nagyszerű embereket neveljen, másodsorban nagyszerű sportolókat, és csak ezután következik, hogy nagyszerű focistákat.
 
Ha édesapám emberi kvalitásaira visszaemlékszem, akkor az őszinteség, az alázat és a mások iránti tiszteletet azok a tulajdonságok, amik mindig előtérben voltak nála.
 
Akarni, küzdeni, játszani: ez a három dolog, ami meghatározza az Akadémián játszók identitását. Ez kell, hogy beléjük égjen, hogy nyomot hagyjon bennük. Ha ezek az értékek összeadódnak, akkor nem lehet kétséges, hogy a szakmai sikerek is jönni fognak.
 
Végezetül szeretném Nektek elmondani, hogy nagyon élveztem a játékotokat, várom a következő évet és kívánom, hogy az Akadémia addig is segítsen a fejlődésetekben és hogy tanuljatok a győzelmekből és a vereségekből egyaránt.
 
Köszönöm mindenkinek: viszontlátásra!"
 

2017.05.30. 17:36

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu