VKLA Ciprusi edzőtábor

Szombat este, helyi idő szerint 20:30-kor szállt le a gépünk Larnacában, majd busszal mentünk tovább Ayia Napa-ra. Szálláshelyünk immár negyedik éve az Aktea Beach Hotel, ahol régi ismerősként köszöntötték a VASAS Kubala Akadémia csapatait.

Másnap verőfényes napsütésre ébredtünk, a hőmérséklet pedig napközben 20 fok fölé emelkedett, ami bőven meghaladja az ilyenkor szokásos helyi átlagot. Ehhez jött még a két kiváló minőségű füves edzőpálya, így nyugodtan mondhatjuk, hogy a szakmai stáb optimális körülmények között tarthatott edzést a csapatoknak. A két – délelőtti és délutáni – edzés után egy rövid erősítő gyakorlatot is végrehajtottak a Kubalások a szálloda konditermében.

A továbbiakban az edzések mellett kedden 15:30-kor az Omonia Nicosia és csütörtökön a helyi Ayia Napa és Derinya elleni edzőmérkőzések várnak csapatainkra, ahol több játékosmegfigyelő is tiszteletét teszi. Pihenésképpen, szerdán egy hajókiránduláson veszünk részt.

A „Galériák” menüpont alá folyamatosan töltünk föl fényképeket is a táborról, valamint természetesen további beszámolókkal is jelentkezni fogunk.

Hajrá VASAS Kubala Akadémia!

2013.02.10. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu