U8 Csapatunk a VIII. Maksiautó Foci Kupán járt

2016.06.04., VIII. Maksiautó Foci Kupa.

Korosztály: U8
Helyszín: Ikarus Sport Centrum
Játékidő 1x15 perc
Labdaméret: 4
Létszám 4+1

Elért eredmény: VII. Helyezés

Játékoskeret: Adi Bence, Pálinkás Barnabás,  Frakasházy Dániel, Genye Koppány Kende, Nagy Gergely, Füzi Bernát, Maschek Levente, Soós Milán, Gergely Bence.

1. mérkőzés: VKLA-REAC 1:2, gólszerző Nagy Gergely

2. mérkőzés: VKLA-BVSC 1:6, gólszerző Adi Bence

3. mérkőzés: VKLA-Ikarus 2:1, gólszerzők Adi Bence, Genye Koppány Kende

4. mérkőzés: VKLA-RKSK 7:0, gólszerzők Adi Bence, Genye Koppány Kende /2/ Pálinkás Barnabás/2/ Füzi Bernát, Farkasházy Dániel

5. mérkőzés: VKLA-Újbuda 3:0, gólszerzők Adi Bence, Genye Koppány Kende /2/

Vezetőedző:

Szombaton az év utolsó tornáján vettünk részt az Ikarus rendezésében. A csapatokat négyes csoportokra osztották.  Az első mérkőzésünkön rengeteg kidolgozott helyzetet puskáztunk el, és az ellenfél két helyzetből, két gólt szerzett. De nem érhette kritika a csapatott, mert a helyzetek alapján sima győzelmet arathattunk volna. A második mérkőzésünkön hamar háromgólos hátrányba kerültünk, mert nagyon sok hibával játszottunk. A támadásainkkal itt sem volt gond, de a védekezésünkkel, és a helyzetkihasználásunkkal annál inkább. A harmadik mérkőzésünk előtt megbeszéltük mi az, amiben változtatnunk kell ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk. A harmadik mérkőzésünkön már szinte minden úgy alakult, ahogyan azt megbeszéltük. Rendre jó megoldásokat választottunk, és így nem is lehetett más a mérkőzés vége csak győzelem. A negyedik mérkőzésünk igazi gálára sikerült, remek labdakihozatalok, cselek, és szebbnél szebb találatok. Teljesen felborult a pálya. Minden támadásunk veszélyes volt, és most hátul is nagyon magabiztosak voltak a srácok. Utolsó mérkőzésünkön is a mi akaratunk érvényesült. Itt már láttam a srácokon, hogy elkapták a fonalat, mindenki felszabadultan, és nagyon kreatívan játszott. A csapat gólkirálya Genye Koppány Kende lett. Gratulálok a csapatnak, szép volt srácok. Ezúton szeretném megköszönni a szülők égész éves hozzáállását, szurkolását, segítségét.

Gratulálok minden egyes játékosnak. Hajrá Vasas Kubala!

2016.06.07. 17:07

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu