U12 Csepeli Bozsik-tornán járt pasaréti csapatunk

Bozsik-program

Korosztály: U12 Pasarét

Edző: Sütő Krisztián

Helyszín: Csepel, Csepel SC Stadion, 1212 Budapest Béke tér 1.

Pályaméret: 45x65m

Keret: Csaplár Gergő, Csikós Balázs, Szabó Szilveszter, Gulyás Endre, Bösztöri Szilveszter, Csontos Domonkos, Árki Marcell, Mizda Ádám, Madarász Norbert, Lőrincz Gergő, Gravencz Gréta

Mérkőzések:

Vasas KA – Dalnoki J. L.A. SE 0:1

Vasas KA – Grund I. 0:0

Vasas KA – Csepel UP SE 2:1
gólok: Mizda Ádám, Szabó Szilveszter

Vasas KA – Kelen SC II. 0:0

Vezetőedző:

Hétvégén Bozsik-tornán vettünk részt Csepelen. A tornán 8 csapat indult, két négyes csoportba sorolva. Mi az „A” csoportba kerültünk a Dalnoki, Grund és Csepel csapataival. A keretet tekintve voltak hiányzóink, ezért a Fáy utcai bázisról Árki Marci, míg a pasaréti U11-ből Lőrincz Gergő csatlakozott csapatunkhoz.

Első mérkőzésen a Dalnoki csapatával játszottunk, melyet nagyon jól is kezdtünk. 12 percig végig uraltuk a játékot, az ellenfél el sem jutott a kapunkig mikor egy védelmi hiba miatt a Dalnoki csatár elé került a labda. Első próbálkozásra Csaplár nagyot védett kapufára, de sajnálatos módon újra a csatárhoz pattant a labda, aki most már nem hibázott. A mérkőzés végeredménye 1:0, ellenfelünk javára.

Második mérkőzésen a Grund csapatával játszottunk. Egész meccsen nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, melynek eredménye, hogy kapusunknak mindössze egyszer kellett játékba avatkoznia. A rengeteg helyzet ellenére nem sikerült vezetést szereznünk, csupán Gulyás távoli lövésénél voltunk a legközelebb a gólszerzéshez, de a Grund kapusa felső lécre tornázta a labdát.

A tornát a Csepel csapatával folytattuk. A mérkőzés legelső percében ellenfelünk vezetést szerzett, mikor egy nagyon lassú, rövid labdát nem értünk utol a saját kapunk előterébe. A Csepel csatára kapva kapott az alkalmon és laposan bepasszolta kapusunk mellett. Csapatunk viszont ekkor sem adta fel, pár perccel később, egy szöglet után egyenlítettünk, Mizda talált kapuba. Ezután mindkét csapat egy megfontoltabb, sok passzos játékot mutatott, melyet mezőnybeli párharcok szakítottak meg időközönként. A mérkőzés utolsó percében újra csapatunk jutott szöglethez, melyet ismét gólra tudtunk váltani. A beívelt labdát Szabó bólintotta kapuba, ezzel megfordítva az eredményt és a meccset is megnyerve.

A nap végére egy negyedik mérkőzés is jutott, a másik csoportból a Kelen SC csapata volt ellenfelünk. Ismételten rengeteg helyzetet sikerült kidolgozunk, de sajnos még a gólvonalról se tudtunk gólt szerezni. A mérkőzés nagy részében nem tudtuk kihasználni technikai és gyorsasági fölényünket, melynek eredménye 0:0-s döntetlen.

Összességében egy szép tornát tudhatunk magunk mögött, helyzeteink bőségesen akadtak már csak a támadás befejezésen kell javítani a folytatásban.

Gratulálok a fiúknak, Hajrá Vasas Kubala!

2016.10.11. 12:08

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu