U19 Csibra Dániel értékelte a Vác elleni felkészülési meccset

U19-es korosztályunk utolsó edzőmeccsére idegenben, a Vác U19-es csapata ellen került sor. Schindler Szabolcs játékosa, Csibra Dániel összegezte a találkozót.

-Nehéz mérkőzésre számítottunk, sok párharcra és a Vác részéről rengeteg előre ívelt labdára. Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, szép akciókat vezettünk és stabilak voltunk hátul. Egy szöglet utáni szituációból sikerült is megszerezni a vezetést,de rá két percre az ellenfél egyenlíteni tudott, szintén egy szöglet után. A második félidő első felében a Vác akarata érvényesült. Ekkor átálltunk a 3-5-2-es felállásra, ami nagyon jól feküdt a csapatnak. Ezt bizonyítja, hogy innentől kezdve végig mi irányítottuk a meccset. Az utolsó percben egy jogosan megítélt büntetőt értékesítettünk, és így 2:2-es döntetlennel jöhettünk haza.

Dani a mérkőzés tapasztalatai mellett megfogalmazta a felkészülés egyik legfontosabb pontját, mely a jövőre nézve a siker kulcsa lehet.

-Úgy gondolom, hogy sikeres felkészülésen vagyunk túl, ahol megismertük az edzőnk, Schindler Szabolcs filozófiáját. Eredményben nem mindig mutatkozott ez meg, de kezdünk egy jó csapattá alakulni. Nem biztos, hogy ez már a bajnoki rajtnál meg fog mutatkozni, de a meccsek elteltével folyamatos fejlődést fogunk mutatni és így elérhetjük a kitűzött céljainkat. Sok sikert kívánok az Akadémia többi korosztályának is a szezonra! Hajrá Vasas!

2016.08.24. 20:28

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu