U19 Csibra Dániel értékelte csapata téli felkészülését

U19-es korosztályunk téli felkészülése nem zajlott problémák nélkül, a munkát nehezítő tényezőkről a csapat egyik alapembere, Csibra Dániel beszélt.

-Téli felkészülésünket január elején kezdtük meg, az első hetekben nagy hangsúlyt fektettünk az állóképességre és az erőnlétre. Sajnos az egész felkészülés során sok volt a beteg és a sérült játékos, ez megnehezítette az edzőink dolgát. Ennek következménye volt, hogy az edzőmeccsek sem tükrözték a belefektetett munkát, pedig a csapat nagyon keményen dolgozott az egész alapozás során.

Természetesen minden nézőpont kérdése, így U19-es akadémistánk is megtalálta azokat pozitív pillanatokat, melyek motiválóak a csapat számára.

-Azért pozitív dolgokat is ki lehet emelni az edzőmeccsekből, hiszen egyrészt felnőtt csapatokkal mérkőztünk meg, így betekintést nyerhettünk a felnőtt foci sajátosságaiba is. Másrészt az volt a célunk, hogy a télen szerzett tapasztalatokat átvigyük a bajnokságba is. Bár a felkészülés nem alakult úgy, ahogy talán elterveztük, de így is nagy önbizalommal megyünk neki a bajnokságnak. A befektetett munka véd minket! Az edzőinket idézem: a "pálya beszél", tehát a bajnokságban fog eldőlni, hogy milyen csapat vagyunk, ezt már most szombaton a Győr ellen pedig meg is mutathatjuk! Hajrá Vasas!

2017.02.24. 20:25

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu