U15 Csodálatos győzelem az MTK csapata ellen

Vasas Kubala Akadémia-MTK 4-0 (2-0)

Fáy utca műfüves pálya, 2017.05.23. 11:00 óra

Játékidő: 2x40 perc

Összeállítás: Németh – Juhász Botond, Kapornai, Juhász Gergő, Janiga – Tölgyes, Tamás, Katona –Józsa, Burzi, Széchenyi

Cserék: Horváth, Gyurkits, Pachert, Jablkó, Halász,Varga

Gólszerző: Katona (2), Burzi, Halász

11. perc: Janiga Geri jobboldali szöglete után Katona Bálint rúgta a bajnokság gólját jobb belsővel a bal felső sarokba ami védhetetlenül vágódott a kapuba mindkét kapufát érintve!

20. perc: Újabb csodálatos gól következett Katona Bálint és Burzi Alex összjátékából, ami után Burzi Alex bombázott a jobb felső pipába!

55. perc: Burzi Alex készített le gyönyörűen Katona Bálintnak a tizenhatoson belül, aki jobb belsővel gurított a bal alsó sarokba

77. perc: Varga Marcell viharzott el a jobb oldalon és beadását Halász Zoltán passzolta nagy erővel a kapuba

Kun György, vezetőedző:

Kedden elhalasztott mérkőzésen fogadtuk az MTK csapatát a Fáy utcában. Jól kezdtük a mérkőzést az elmúlt hetek jó szokásához hűen és gyorsan a kezünkbe vettük a játék irányítását. Katona Bálint korai klasszis gólja megadta a mérkőzés alaphangulatát és csodálatos nyolcvan percet produkáltunk! A mérkőzés elején a taktikai értekezleten azt mondtam játékosaimnak, hogy elérkezett az idő, és utolérték játékban és fizikálisan is az MTK csapatát! Amit beszéltünk az öltözőben, maradéktalanul betartották játékosaim és tökéletes mérkőzést produkáltak. Nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy megköszönjem Pál Zoli és Bajor Ricsi áldozatos munkáját így ez az ő sikerük is. GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!

Hajrá Vasas Kubala!

2017.05.24. 11:08

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu