U19 Danyis János értékelte a Honvéd elleni meccset

Az elmúlt bajnoki fordulóban a tabella éllovasához látogattatok és nem indult túl szerencsésen a találkozó.

-A legutóbbi bajnoki meccsünket a Honvéd ellen játszottuk. Ellenfelünk nagyon hamar vezetést szerzett.

Nem csupán megszerezték a vezetést, de több gólos előnyre is szert tettek már az első játékrészben, ráadásul a gólotokat sem adta meg a játékvezető. Miben látod ennek az okát?

-Nem voltunk elég koncentráltak és nagyon sok egyéni hibát vétettünk az egész mérkőzésen, amit a Honvéd kihasznált. Az első félidőben mar 3:0-ra vezettek.

A mérkőzés hátralévő részében rendre alakítottatok ki helyzeteket, de sajnos nem sikerült azokat gólra váltani, csupán szépíteni a végeredményen, pedig ekkora különbség nem volt a két csapat között.

-A második játékrészre kissé feljavult a játékunk, helyzeteket alakítottunk ki, de a Honvéd rúgott még két gólt. A 90. percben sikerült szépítenünk Horváth Patrik révén és a meccs folyamán eljutottunk két kapufáig és két vitatható lesgólig is.

Hétvégén nem volt bajnoki mérkőzésetek, így a szerdai, Ferencváros elleni mérkőzésre volt időtök alaposan felkészülni.

-Szerdán a Ferencváros ellen játszunk hazai pályán, akik közvetlen mögöttünk helyezkednek el a tabellán, 1 ponttal lemaradva. Ez a meccs egy élet-halál meccs lesz számunkra, másfél hete keményen készülünk. Az előző meccsünkön sikerült megszereznünk ellenük a 3 pontot, ha tudunk megint olyan fegyelmezetten és agresszívan játszani, csak akkor van esélyünk a győzelemre!

2016.05.18. 07:53

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu