U14 Dékei Márk olimpiai bajnoktól vehetett át díjat

U14-es korosztályunk tehetséges játékosa, Dékei Márk a napokban rangos díjat kapott. Fiatal akadémistánk a labdarúgás szerelmese, viszont beszélgetésünkkor az is kiderült, hogy Márk élete a sport, így minden lehetőséget megragad a mozgásra.

-Hogy miért kaptam a Hegyvidék Olimpia díjat? Úgy gondolom, higy mivel az elmúlt 3-4 tanévben amire el tudtam menni kerületi sport versenyekre /floorball, kosárlabda, foci, atlétika.../ azon részt vettem és a lehető legjobb eredményt próbáltam teljesíteni. Ennek is köszönhető, hogy az első 3 hely valamelyikén tudott az iskolám végezni, én ezzel tudtam segíteni iskolámat a kiváló sport eredményeihez.
Köszönettel tartozom testnevelő tanáromnak, aki erre a díjra jelölt, és az évek alatt folyamatosan segítette a sport teljesítményeim elérését. Felkészülésre nagyon kevés idő volt az iskola és az edzések mellett, ezért elsősorban a testnevelés órákon tudtam felkészülni. Nagy élmény volt a díjat átvenni, hiszen kezet foghattam egy olimpiai bajnokkal, Benedek Tiborral!

2017.05.25. 09:06

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu