U19 D'Urso Giuliano nyilatkozott a Debrecen elleni összecsapásokról

Fontos mérkőzéseket játszotok a bajnokság végén, hiszen minden pont számít a tabella végleges kialakulásánál.

-Az előző fordulóban a Debrecen csapatával mértük össze az erőnket idegenben. Felkészülten érkeztünk meg hosszas utazás után és tudtuk, hogy jó eredménnyel térhetünk csak haza. Az ellenfél taktikája már ismert volt számunkra, hiszen az őszi szezonban már játszottunk velük hazai pályán, ami nem sikerült úgy, ahogy akartuk.

Győzni indultatok és ennek megfelelően kezdtétek a mérkőzést is, hiszen támadó játékotok ellen a debreceniek csak védekezésre voltak képesek.

-Az első félidőt teljesen mi uraltuk, helyzeteket alakítottunk ki, a labda főleg nálunk volt és az ő térfelükön zajlott javarészt a játék.

Gól mégsem született..

-Nagy helyzeteket elpuskázva 0:0-ás eredménnyel hagytuk el a pályát, elégedetlenül.

Mi történt a szünet után? Ti irányítottatok és mégis a Debrecen szerezte meg a vezetést.

-A második félidőt nem úgy folytattuk, ahogy az első játékrészben játszottunk. Több volt a hiba és már kiegyenlített volt a meccs. Ennek meg is lett az "eredménye", ugyanis a 63. percben egy védelmi hibából gólt szereztek a hazaiak. A kapott gól mondhatni lélektanilag megtört minket, a félidő második felében a hazaiak domináltak főleg. Akadtak lehetőségeink egyenlíteni, ám nem éltünk ezekkel, így 1:0-ás vereséggel hagytuk el a pályát.

Pénteken szintén a Debrecen ellen léptek pályára. Az előző összecsapás friss még bennetek, hogyan készültök a pontszerzésre?

-A következő és egyben utolsó fordulóban a 4. helyért fogunk játszani egy "visszavágót" a Debrecennel. A felsőházban minden meccs nehéz és ez sem lesz kivétel. Revansot szeretnénk venni az idegenbeli meccsért és győzelemmel szeretnénk zárni a szezont!

2016.06.08. 22:56

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu