VKLA Edzés, orvosi vizsgálat és konditerem volt a mai programban

Szakmai stábunk négy fős delegációja és U17-es korosztályunk három játékosa tegnap óta tartózkodik a hollandiai Arnhemben, a Vitesse főhadiszállásán. Az első nap eseményeiről tegnap este Peszeki Dorottya fizioterapeutával beszélgettünk, a második nap programjait viszont a játékosok szemszögéből szerettük volna látni. Győri Olivér az egyik olyan akadémista, aki részt vehet a néhány napos túrán szakmai partnerünknél:

-A mai reggelt egy futball kondival kezdtük, amely nagyon nagy iramban zajlott. A csapattársaim nevében is mondhatom, hogy igazi kemény játékosokkal edzhetünk itt Hollandiában. A tréning után volt egy kis időnk pihenni, majd egy alapos orvosi vizsgálaton vettünk részt. A délutánunk természetesen ismét az edzésről szólt, mely ezúttal konditeremben zajlott.

Ha Vitesse és U17, akkor nem maradhat ki a beszélgetésből a nyáron Hollandiába szerződött Bencze Márk sem, hiszen egykori csapattársait üdvözölhette kiutazó labdarúgóink személyében:

-Hétfőn találkoztunk először a fiúkkal és a stábtagokkal. Természetesen nagyon örültem nekik, hisz egyrészt végre tudok valakikkel magyarul is beszélni, másrészről ezeket a srácokat a barátaimnak is tudhatom. Az eddigi tapasztalatok alapján nyugodtan állítom, hogy egyből befogadták őket a holland csapattársaim. Jól is játszottak az edzésen, úgyhogy bízom benne, hogy csatlakozni tudnak ők is minél hamarabb hozzánk, erősítve ezzel a Vitesse csapatát!

2017.01.24. 19:23

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu