U10 Edzői beszámoló a DAC elleni edzőmérkőzésről

 
Vasas Kubala Akadémia – DAC 12-7 (5-2, 1-1, 2-3, 4-1)
 
Vasas, Fáy utcai stadion, 2016.08.24.
 
Gólszerzők: Simon B. 2, Kárász B. 4, Jónás Zs. 2., Hamvai Á. 2., Bánkuti K., Tilki L.
 
Játékosok: Vörösmarty P. – Váradi S., Ulviczki T., Rieger Á., Post V. – Rabatin Zs., Tilki L., Kárász B., Alarishi Z., Simon B. -  Hamvai Á., Bánkuti K.
 
Vezetőedző:
 
Szerdán délelőtt került megrendezésre hazai pályán az első felkészülési mérkőzés az U10-es korosztály számára. Szezonbeli első ellenfelünk, a szlovákiai Dunaszerdahely korosztályos csapata volt.
 
A nagy melegben lejátszott 4x20 perces találkozó során a srácok nagy energiát fektettek mind a támadások építésébe, mind a labda visszaszerzésébe.
 
Bár a bemelegítés során kissé megilletődöttnek, és tompábbnak tűnt a csapat, mégis sikerült már a mérkőzés elején magunkhoz ragadni a kezdeményezést. Határozottságunknak, és látványos egyéni megoldásainknak köszönhetően az első negyedben szerzett előnyünket ellenfelünk nem tudta egalizálni, sőt az utolsó részben tovább tudtuk ezt növelni. Összességében elmondható, hogy a mi akaratunk dominált a mérkőzés során, és nagyszerűen használtuk ki jobb egyéni képességeinket, de gyors, kombinatív játékban még van némi lemaradásunk. Viszont dicsérendő, hogy az utolsó részben azért ebből is láthattak egyszer-egyszer a kilátogató szülők, nézők.
 
Gratulálok a csapatnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményhez, ellenfelünknek pedig sok sikert kívánok!
 
Hajrá Vasas Kubala!

2016.08.26. 17:24

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu